Löpargrupp Trelleborg

Träna och utveckla din löpning tillsammans med oss!

Fokus i våra grupper och på våra träningspass är gemenskapen och glädjen som träning och löpning för med sig. Att träna och springa tillsammans i grupp är väldigt socialt och framförallt är det väldigt roligt. Vi är noga med att anpassa nivån på träningen efter målgruppen så att alla kan hänga med.

I Trelleborg kör vi ett upplägg på träningen som vi kallar Run2Gether. Här inspirerar vi varandra och det är glädje, variation och inspiration som står i centrum.Du behöver inga förkunskaper för att kunna delta på våra träningspass. Löpning är en tacksam träningsform då man utvecklas snabbt och konditionen går enkelt att träna upp och ni som deltagare kommer att mötas av inspirerande och överraskande pass.


Schema Trelleborg
 • Onsdagar kl 18 – 19 med samling i Albäck på parkeringen
 • Run2Gether upplägg på träningarna
 • Träningsuppehåll helgdagar och julimånad

Bli Medlem

Som medlem i Sweden Runners kommer du få möjligheten att träna fritt i alla våra löpargrupper, diverse aktiviteter och löparevenemang. Varmt välkomna att bli medlem hos oss i Sweden Runners!

Vad ingår i medlemskapet?

 • Löpträning (Månadslöparn och Årslöparn)
 • Sweden Runners medlemströja (Salomon tröja värde 300kr)
 • Rabatt på våra egna lopp
 • Rabatt hos våra samarbetspartners
 • Förtur på startplatser till våra lopp
 • Medlemspris på våra kommande resor
 • Fri träning på alla orter där vi finns
 • Medlemsaktiviteter
 • Medlemspriser i vår kommande webshop

Bli medlem idag och starta med din träning redan ikväll!

Medlemsvillkor


Då det var tänkt att starta upp Sweden Runners 2018 men att vi nu fått möjlighet att smygstarta redan detta året så tar vi varje dag ett nytt steg i denna löparresa. Vi arbetar för fullt med att få fram samarbetspartners så att vi kan erbjuda våra medlemmar bra produkter till bra priser. Vi bygger även på våra kommande resor och tävlingar som ni medlemmar kommer att ha rabatterade priser på. Vi är även på gång att köpa in produkter till vår webshop som ni medlemmar kommer att ha förmånliga priser på. Jag hoppas att ni som medlemmar har lite tålamod under 2017 med att vi bygger upp detta tillsammans så att vi en dag kan bli Sveriges största och gladaste löparsällskap.
/Petra


Ledare

För oss är det viktigt att ha ledare som brinner för att inspirera och motivera alla våra medlemmar oavsett nivå. Läs mer om Trelleborgs ledare nedan.

Karin Henderson

Karin brinner för träning och löpning. Är diplomerad löpcoach och har kvalificerat sig till både EM och VM i hinderbanelöpning. Karin själv hittade den riktiga löparglädjen via en löpgrupp för många år sedan och vill gärna förmedla detta härliga till andra. Läs mer om Karin

Jenny Pariola

Jenny är utbildad gymnasielärare i Idrott och hälsa och älskar utomhusaktiviteter. Jenny är en utbildad och diplomerad löpcoach som älskar att springa och cykla. Jenny har genomfört 12st Vättern runt på cykel! Läs mer om Jenny

Gå med i Trelleborgsgruppen på Facebook