Löpning

Välkommen till Sweden Runners

“It´s all about the smiles not the miles”

Sweden Runners är i uppstarten och har som mål att erbjuda löpargrupper runtom i vårt avlånga land. Oavsett om du aldrig har tagit ett löpsteg innan, vill förbättra din löpteknik eller helt enkelt att du bara vill träna med ett härligt gäng likasinnade är du välkommen till oss i Sweden Runners.

Sweden Runners kommer att ha roliga upplägg som passar alla och våra pass kommer att bjuda på mycket variation. Du kommer att få springa i backe, uppför och utför. Testa på olika typer av intervaller och fartleks pass. Då löpskolning är nyckeln till att förbättra din löpteknik som i sin tur förebygger skador kommer vi lägga stort fokus på detta. Löpning ska vara en upplevelse och vårt mål är att du ska känna dig berikad efter ett pass!


Malmö Ribersborg  Malmö City  Norrköping  Trelleborg

Saknar ni en löpargrupp på eran ort eller är intresserade av att bli ledare kontakta oss via vårt formulär.


 

Begin2Run – För nybörjarn

Begin2Run

Sweden Runners startar nu upp löpargrupperna Begin2Run som är anpassade för dig som inte har någon erfarenhet av löpning. Vi kommer att kombinera gång/ jogg och fokusera på tekniken och styrkan. Självklart är även den vana löparen välkommen att deltaga i dessa passen men medvetenhet om att det är grundträning som står i fokus.

Ledare

Sweden Runners är just nu ute och söker ledare till våra kommande löpargrupper. Är du intresserad av att leda eller ser du en möjlighet för en löpargrupp på din ort tveka inte att höra av dig. I norr eller söder spelar ingen roll. Bli en del av Sweden Runners och följ med på resan för att bli Sveriges gladaste löparsällskap med fokus på upplevelsen!