Resor

Sweden Runners är ständigt på jakt efter nya resmål för att kunna presentera fler spännande löparresor, träningsresor och friluftsresor inom Sverige men också utomlands. Vi vill presentera ett utbud av resor där vi hoppas på att alla ska kunna hitta något som passar just en själv. Våra resor kommer att variera från barmark till snö, från platten till höjden, från vandring till löpning, från Relax till högintensivt. Vi vill att just DU ska vilja följa med oss på våra familjära äventyr!!!!!


Turskidåkarweekend i Grövelsjöfjällen

Vill du också knäppa på dig turskidorna, höra fraset från snön under dig och andas in fjällets friska luft? Följ då med oss på turskidor när vi i lugnt tempo tar oss ut på lagom långa dagsturer i Grövelsjöns fantastiska fjäll.

Läs mer om resan här


Löparresor och löparläger

Löparläger i Grövelsjöfjällen 2018

Vill du också knyt på dig skorna, ta ett djupt andetag och andas in Grövelsjöfjällets friska luft och njut av lugnet som infinner sig på fjället! Njuta av den milsvida utsikten över svenska och norska fjället och vila ögonen på renarna som springer vilt omkring dig. Följ då med oss  på denna löparresa till Grövelsjöfjällen där upplevelsen står i fokus!

Läs mer om resan här 


Ultraläger Löparresor

Ultraläger 185km Södra Kungsleden

Ta dig an denna fantastiska utmaning sommarn 2018! Med ryggsäck och löparskor så tar vi oss an Södra Kungsleden mellan Grövelsjön och Högfjället i Sälen. Detta är en löparresa och ett löparäventyr som du inte vill missa! 

Mer info kommer inom kort