Samarbetspartners

Sweden Runners är väldigt stolta och glada över våra samarbeten. Här nedan presenterar vi våra samarbetspartners. Är ni intresserade av ett samarbete kontakta då oss på info@swedenrunners.se.


 

Tailwind Nutrition


Tailwind Nutrition ger dig en helhetslösning som räcker hela dagen (och natten)! Den innehåller allt du behöver, salt, mineraler, energi och vätska och det i en perfekt blandning för att vara så snäll som möjligt mot magen och för snabbast möjliga upptag. Nästa gång du springer, spring med medvind!
Läs mer på www.tailwindnutrition.se

Vi på Tailwind Nutrition erbjuder Sweden Runners medlemmar 30% rabatt vid beställning av våran sportdryck.


https://www.multitriathlon.se/sv/


www.signsupplysport.se


RUNNERS STORE 

Besök Runners´Store med det breda löparsortimentet.

Välkomna in till vår kunniga personal med bred kunskap och engagemang när det kommer till skor & fötter.
Vi på Runners´Store erbjuder Sweden Runners medlemmar 15% rabatt vid köp utav skor och kläder till ORD PRIS och 10% rabatt på elektronik och tillbehör.
När vi stöter på riktiga problemfötter så slussar vi vidare till våra ortopedstekniker, Johan Linden (Sthlm) och Jan Åke Selander (Malmö). Dem hjälper dig med utprovning av fotbäddar som sen ger avlastning och maximal stötdämpning.
Gå in på vår hemsida www.runnersstore.se för att boka tid.
Varmt välkomna till Runners´Store


Välkommen att resa med oss på Buss Persson! Vi arrangerar löparresor till arrangemang och tävlingar på bussreseavstånd. Välj ur vårt fasta reseutbud eller be oss att sätta ihop en skräddarsydd resa till just Din löpargrupp. Vi som idag representerar Buss Persson är en handfull dedikerade medarbetare som kan tillåta oss att arbeta nära våra kunder och som kan leverera det där lilla extra. Vi har bara noga utvalda resor, vi har få avgångar och vi har en exklusivitet i det vi erbjuder i vårt reseutbud.

Buss Persson ger Sweden Runners medlemmar ett rabatterat pris på 2018 års resa till Wien Marathon.

http://www.busspersson.se/