Upplevelselöpning Grövelsjön

It´s all about the smiles, not the miles

Löparläger i Grövelsjöfjället 2-5 Augusti

Knyt på dig skorna, ta ett djupt andetag och andas in Grövelsjöfjällets friska luft och njut av lugnet som infinner sig på fjället! Njut av den milsvida utsikten över svenska och norska fjället och vila ögonen på renarna som springer vilt omkring dig. Grövelsjöfjället är det perfekta stället för löpning inte bara att det är lätt tillgängligt utan också för att det finns massor av härliga stigar att släppa loss löpsteget på.

Du behöver inte vara en van terränglöpare för att följa med oss på denna resan då Grövelsjöfjället har en snäll terräng med löpvänliga stigar och många toppar är lätt nådda så är det ett bra ställe även för den som inte sprungit så mycket på fjället tidigare.

Boende: Storsätra Fjällhotell

Ett klassiskt, fyrstjärnigt fjällhotell som ligger mitt i vackra Grövelsjöfjällen i Dalarna, nära Grövelsjöns strand och med Idre bara 30 minuter bort. Utanför hotellet väntar fantastiska naturupplevelser året om. Sommartid väntar fina fiskevatten och ett paradis för löpare och fjällvandrare. Rummen är stora och ljusa och alla rum har dusch och toalett, trådlöst internet, tv samt en sittgrupp att koppla av i. Maten är god och vällagad och efter en härlig dag på fjället är det skönt att koppla av i bastun eller badtunnan.

Detta ingår
Logi: 3 dygn i delat dubbelrum. (Enkelrumstillägg 600 kr)
Måltider: Helpension från middag ankomstdagen (dryck ej inkluderat)
Guidade löpturer: Med utbildade fjällguider och löpcoacher
Gåva: Kåsa och sittunderlag

Obligatorisk packning ( Ingår ej)
Löparryggsäck att ha med på turerna
Vattenflaskor/ blåsa som rymmer minst 1,5l
Förstärkningsplagg

Förkunskap:

Man behöver inte vara en van terränglöpare för att följa med på denna resa men man bör ha prövat att springa något obanat tidigare för att få en bättre upplevelse på löpturerna.
Vi kommer att i bästa mån hålla ihop hela gruppen men om behov finns så kommer vi att dela upp oss i två olika grupper där den ena gruppen håller ett lägre tempo.
Vi rekommenderar att man bör kunna springa 10 km i platt terräng, då upplevelsen kommer att bli bättre.

Logi:

Boende i delat dubbelrum (sänglinne och handdukar ingår)
Om man har önskemål om vem man vill dela rum med så uppge detta i anmälan.

Mat:

Helpension från middag ankomstdagen till frukost avresedagen (dryck ingår ej)
Lunchpaket packas från frukostbuffén
15-17 varje dag serveras fika i loungen

Resa:

Hotellet erbjuder gratis parkeringsplatser. Det går även att resa kollektivt med tåg till Mora och därifrån anslutande buss som stannar utanför hotellet.
Läs mer på: www.sj.se och www.dalatrafik.se

Utrustning:

Tänk på att vi kommer att vara ute många timmar och vädret på fjället kan variera snabbt så se till att ha bekväm utrustning och förstäkningsplass med. Tänk lager på lager principen med flera tunna lager så kan ni ta av er något plagg om ni skulle bli för varma. Till pauserna rekommenderar vi er att ta på förstärkningsplagg som en vindjacka eller extra tröja. Packa vattentätt i ryggsäcken ( dubbla plastpåsar fungerar bra) man vet aldrig om det blir en regnig dag, även om vi önskar sol. Skor anpassade för terränglöpning är att föredra.

Övrigt:

Mer info och mer specifik packlista kommer att skickas ut efter anmälan

Varför inte förlänga semestern?

Varför inte stanna ett par extra dagar och utforska mer av Grövelsjöfjället på egen hand? Möjligheterna är många och valen är din i vackra Dalarna

Schema för resan

Presenteras inom kort

Pris
Medlemmar: 4595 kr
Ej
medlem: 5095 kr

Bli medlem här (medlemskap 395 kr/ år)

Anmälan Öppnar inom kort