Partners

Här kommer ni att kunna bekanta er med våra partners. Utan våra fina samarbetspartners hade vi aldrig kunnat arrangera Älvdalen Backyard Ultra!

Vill du och ditt företag eller förening vara med och samarbeta och hjälpa till att arrangera Älvdalen Backyard Ultra “Dalarnas Original”? Kontakta oss på info@swedenrunners.se


 

Sweden Runners WellnoxBär, frukter och grönsaker på flaska! Det är verkligen en lyx att kunna servera WellNox superdrycker till alla deltagare på ÄBU 2019!
www.wellnox.se
WellNox är med och sponsrar alla Sweden Runners lopp 2019 vilket vi är oerhört tacksamma för!

 

Älvdalslax Sweden Runners

Älvdalslax är en trogen partner till Älvdalen Backyard Ultra och har funnits med sen första upplagan av ÄBU vilket vi är otroligt tacksamma för!

Älvdalslax levererar produkter i absolut världsklass och har man inte smakat på Älvdalslax och Älvdalsrom är det ett måste när man är i Älvdalen. Som privatperson är du varmt välkommen till deras bryggförsäljning i byn Gåsvarv som ligger precis utanför Älvdalen! www.oderwilldera.se

 

Sweden Runners sponsorErJa Mur & Kakel är också en trogen partner till Älvdalen Backyard Ultra och dom har alltid flera löpare i startfältet som representerar företaget! Tillsammans med Rots Rör vann dom lagtävlingen på den första upplagan av Älvdalen Backyard Ultra!
ErJa Mur & Kakel utför kompletta uppdrag inom bygg , från idé till färdigt resultat och deras arbetsmråde sträcker sig från Uppsala till Dalarnas och Härjedalens fjällvärld. www.erja.se

 

Rots Rör Installationer finns alltid representerade i startfältet på Älvdalen Backyard Ultra och har i år valt att gå in som partner till ÄBU vilket vi är väldigt tacksamma för!
Rots Rör Installationer har sitt säte i Älvdalen och är rörfirman med fokus på de “mindre” jobben dvs allt från badrumsrenoveringar, villainstallationer till byte av packning i din droppande kökskran.