Partners

Här kommer ni att kunna bekanta er med våra partners. Utan våra fina samarbetspartners hade vi aldrig kunnat arrangera Älvdalen Backyard Ultra!

Nedan ser ni våra fantastiska partners och sponsorer till ÄBU 2019! Vill du och ditt företag eller förening vara med och samarbeta och hjälpa till att arrangera Älvdalen Backyard Ultra 2020? Kontakta oss på info@swedenrunners.se

Sweden Runners WellnoxBär, frukter och grönsaker på flaska! Det är verkligen en lyx att kunna servera WellNox superdrycker till alla deltagare på ÄBU 2019!
www.wellnox.se
WellNox är med och sponsrar alla Sweden Runners lopp 2019 vilket vi är oerhört tacksamma för!

 

Älvdalslax Sweden Runners

Älvdalslax är en trogen partner till Älvdalen Backyard Ultra och har funnits med sen första upplagan av ÄBU vilket vi är otroligt tacksamma för!

Älvdalslax levererar produkter i absolut världsklass och har man inte smakat på Älvdalslax och Älvdalsrom är det ett måste när man är i Älvdalen. Som privatperson är du varmt välkommen till deras bryggförsäljning i byn Gåsvarv som ligger precis utanför Älvdalen! www.oderwilldera.se

 

Sweden Runners sponsorErJa Mur & Kakel är också en trogen partner till Älvdalen Backyard Ultra och dom har alltid flera löpare i startfältet som representerar företaget! Tillsammans med Rots Rör vann dom lagtävlingen på den första upplagan av Älvdalen Backyard Ultra!
ErJa Mur & Kakel utför kompletta uppdrag inom bygg , från idé till färdigt resultat och deras arbetsmråde sträcker sig från Uppsala till Dalarnas och Härjedalens fjällvärld. www.erja.se

 

Rots Rör Installationer finns alltid representerade i startfältet på Älvdalen Backyard Ultra och har i år valt att gå in som partner till ÄBU vilket vi är väldigt tacksamma för!
Rots Rör Installationer har sitt säte i Älvdalen och är rörfirman med fokus på de “mindre” jobben dvs allt från badrumsrenoveringar, villainstallationer till byte av packning i din droppande kökskran.

 

Hoka One One är antagligen den skon du ser på flest fötter på ett Backyard Ultra! Skon lämpar sig perfekt med sin mjuka dämpning till den här typen av lopp. På ÄBU 2019 kommer ni ha möjlighet att prova på och springa med modellerna Speedgoat 3 och Clifton 5. Speedgoat 2 utsågs till 2017 års bästa trailsko i världen (Trail Editor’s Choice Award)! Hokaoneone.eu

 

Partner LöparkalasetColdZyme alla löpares favorit! När hypkondrikern i oss inför lopp kryper fram är ColdZyme ett perfekt vapen att ta till. Med ColdZyme så reducerar man risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet. På årets ÄBU kommer alla får vars en ColdZyme i sin goodiebag!

ColdZyme® är unikt eftersom det verkar mot orsaken till förkylningen – själva förkylningsviruset. ColdZyme® är enkel att använda och verkar genom att bilda en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom.

 

N!CKS  har varit med som partner till ÄBU sen första året och har varit med och bidragit med produkter till goodiebag och energistationen! I år så kommer alla få vars en proteinbar ifrån N!CKS i sin goodiebag!!!

MED NYTTIGA SNACKS TAR VI OSS AN KAMPEN MOT SOCKER.

 

Tailwind vårt självklara val av sportdryck. Tailwind serveras i energistationen på ÄBU 2019 och alla kommer få vars en stickpack i sin goodiebag!

DEN ENDA ALLT-I-ETT LÖSNINGEN SOM ÄR HANDGJORD AV IDROTTARE FÖR IDROTTARE