Partners

Här kommer ni att kunna bekanta er med våra partners. Utan våra fina samarbetspartners hade vi aldrig kunnat arrangera Backyard Ultra Sydkusten!

Vill du och ditt företag eller förening vara med och samarbeta och hjälpa till att arrangera Backyard Ultra Sydkusten “det skånska originalet”? Kontakta oss på info@swedenrunners.se


 

Sweden Runners WellNox

 

Bär, frukter och grönsaker på flaska! Det är verkligen en lyx att kunna servera WellNox superdrycker till alla deltagare på BUS!
www.wellnox.se

 

Säkra sponsor Sweden Runners

 

Säkra är ett av Sveriges största varumärken inom försäkringsförmedling och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor.
Säkra är med och ser till så att vi kan bjuda deltagarna på ett fantastiskt BUS 2020!

 

Sweden Runners Umara

Att springa 1 timme eller flera timmar kräver energi och på Backyard Ultra Sydkustens energistation kommer ni att kunna dricka Umara´s sportdryck så att ni kan springa varv efter varv!
www.umarasports.com

 

 

 

Sweden Runners Hoka

Hoka One One är antagligen den skon du ser på flest fötter på ett Backyard Ultra! Skon lämpar sig perfekt med sin mjuka dämpning till den här typen av lopp. Hoka One One är en trogen partner till Backyard Ultra Sydkusten och finns alltid med och bidrar!
Hokaoneone.eu

 

Sweden Runners BUS partner

 

EA Installationer har funnits representerade i startfältet under alla BUS. I år väljer dom att gå in som sponsor till BUS 2020 vilket vi är väldigt tacksamma för!
Söker du elektriker i sydvästra Skåne som Trelleborg eller Malmö med omnejd har du kommit helt rätt! Våra elektriker utför ett professionellt arbete, vi tar ansvar över att arbetet blir gjort på rätt sätt och Vi värdesätter att arbetet utförs tryggt och säkert för att nå våra kunders önskemål. Läs mer om EA Installationer

 

Sweden Runners Running Company

 

Löparbutiken The Running Company går i år in som partner till Backyard Ultra Sydkusten. The Running Company kommer att bidra med fina priser till både utlottning och prisbord! Mer info om The Running Company hittar ni på Facebook

 

Sweden Runners

 

ColdZyme alla löpares favorit! När hypkondrikern i oss inför lopp kryper fram är ColdZyme ett perfekt vapen att ta till. Med ColdZyme så reducerar man risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet.

ColdZyme® är unikt eftersom det verkar mot orsaken till förkylningen – själva förkylningsviruset. ColdZyme® är enkel att använda och verkar genom att bilda en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom

 

 

N!CKS  har varit med som partner till BUS sen första året och är med och bidrar med produkter till goodiebag och energistationen!

MED NYTTIGA SNACKS TAR VI OSS AN KAMPEN MOT SOCKER.

 

 

Partner Sweden Runners Resorb

Vätskeersättning med kalcium magnesium som bidrar till att minska trötthet och utmattning

Resorb Sport vätskeersättning är en kolhydrat- elektrolytlösning som förbättrar vattenupptaget vid fysisk träning och bidrar till att bibehålla uthållighetsprestationen under långvarig uthållighetsträning. Alla deltagare på Backyard Ultra Sydkusten kommer få vars en produkt ifrån Resorb! Läs mer om Resorb