Göteborg Ultra

Sweden Runners Göteborg Ultralöpning Löpargrupp

DENNA GRUPP ÄR FÖR TILLFÄLLET PAUSAD. FÖR MER INFO MAILA OSS PÅ INFO@SWEDENRUNNERS.SE
Om löpargruppen

I denna grupp erbjuds det 2 – 3 träningspass i månaden  och vi springer längre distanser mellan 25 – 50 km tillsammans. Passen är ledda av inspirerande ledare med mycket rutin ifrån ultralöpning.

Största syftet och det viktigaste med våra löpargrupper är att ha trevligt och roligt tillsammans med likasinnade och att det ska bli en härlig gemenskap i gänget. Men du kommer också i dessa löpargrupper få tips och tricks på hur man kan träna inför ultramaraton, hur man kan springa skonsammare och vänja kroppen för längre distanser. Vi kommer att lägga in pass med styrka specifikt för löpare för att stärka våra kroppar, träna på att fylla på med energi under tiden vi springer (äta och springa) och mycket mer. Varmt välkommen att bli medlem i Sweden Runners!

Nivå

I denna löpargrupp springer vi långa distanser vilket gör att du bör ha en bra grund med löpning i dig. Att du har varit aktiv löpare ett längre tag och att du redan har provat på distanser mellan 20 – 30 km för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt av denna gruppen och träningen.

Du behöver inte ha sprungit marathon eller ultramarathon för att vara med i denna grupp utan gruppen är till för dig som är nyfiken på utralöpning, för dig som vill utveckla sin löpning och börja springa längre distanser, för dig som redan är van marathon eller ultralöpare och för dig som är med för gemenskapen och den sociala gemenskapen som en löpargrupp för med sig!

Upplägg

Häng med på distanspass som kan variera mellan 20 – 50 km och kanske längre än det också nån gång då och då. Oavsett vilken distans det är så är vårt fokus ultra och med det menar vi att vi tränar tex på att äta och se till att få i oss energi. Allt för att vänja kroppen och för att göra den så förberedd som möjligt för att ta sig an ett ultralopp.

Inför varje träningspass så kommer ledarna på orten att presentera kommande träningspass på Facebook med karta över rutten, underlag, samlingsplats, klockslag och vad som kan vara bra att tänka på. Samlingsplats kan variera då vi vill få variation på rundorna och tempot i gruppen kommer också att variera och anpassas i största mån efter gruppen.

Schema Göteborg
  • När: Lördagar kl 08:00
  • Var: Göteborg
  • Samlingsplats: Varierar
  • Info: Evenemang kommer att skapas på Facebook med mer info

Missa inte att på torsdagar kl 18:00 så kör vi intervaller och fartlekar i Slottskogen eller Änggårdsbergen! Läs mer


Vad ingår Sweden Runners medlemskap:

Medlemskap i Sweden Runners

Bli medlem i Sweden Runners och under 12 månader tränar du fritt med alla våra löpargrupper! Klicka här för att bli medlem idag!