Information Trelleborg

Information Löparkalaset Sweden Runners

OM

Löparkalaset bildades och arrangerades under 2018 för första gången i Trelleborg av Sweden Runners. Vårt mål med Löparkalaset är att bygga en hel helg med olika lopp där du förhoppningsvis hittar en distans som tilltalar dig och där du kan delta tillsammans med din familj, dina vänner, kollegorna från jobbet mfl.
Under 2019 så kommer Löparkalaset att arrangeras i Göteborg och i Trelleborg.

2018

2018 så arrangerades Löparkalaset i Trelleborg med ett lopp för barnen, ett 5 km och 10 km fredagen den 11 maj i Albäcksskogen. På lördagen den 12 maj så var det tidsloppen 3-timmars och 6-timmars som gick av stapeln på Östervångsstadion. Tyvärr så kommer det under 2019 inte att arrangeras några lopp i Albäckskogen, Trelleborg. Detta pga att arbetet med att flytta hela kalaset från en plats till en annan är för stort. 

2019

På Löparkalaset 2019 i Trelleborg har vi som mål att kunna erbjuda 1 st barnlopp, 5 kilometer, 1-timmes, 3-timmars, 6-timmars och 6-timmars stafett. För tillfället är endast tidsloppen lördagen den 4/5 klara lopp.

Som vi skrev ovan är målet också att kunna erbjuda ett barnlopp och ett 5 km lopp. Isåfall kommer dessa att arrangeras fredagen den 3 maj. Men i dagsläget är inget klart och mer info om detta kommer.

Se info nedan för dom klara loppen lördagen den 4 maj

DATUM

Lördag 4/5 – 2019

START OCH MÅL

Start och mål är på Östervångsstadion i Trelleborg.

STARTTID OCH KLASS

1-timmars startar kl 10:00
3-timmars startar kl 10:00
6-timmars startar kl 10:00
Stafett 6-timmars kl 10:00
Dam, herrklass och stafett

Välj vilken klass som passar er bäst eller varför inte ställa upp i stafetten på 6H där man är 2-3 löpare i varje lag? En löpare åt gången på banan gör att ni kan dela upp loppet precis hur ni vill och hjälpa och stötta varandra genom dessa 6 timmar. Framförallt så kommer ni få en väldigt rolig dag tillsammans!

ANMÄLAN, NUMMERLAPPAR & CHIP

Anmälan sker via denna länk eller på plats i tävlingsledningens tält på startområdet (endast swish vid efteranmälan). Nummerlappar och chip till tidtagning hämtas ut mellan kl 08:30 – 09:45 i tävlingsledningens tält på Östervångsstadion

BANAN

Östervångsstadions fina 4oo meters löparbanor.

TOALETTER OCH DUSCH

Toaletter och dusch kommer ni att hitta inne på Söderslättshallen som ligger precis i anslutning till Östervångsstadion. Toaletterna ligger ca 50 meter ifrån löparbanorna och det finns både herr och dam.

REGLER

Alla deltagare och klasser startar samtidigt kl 10:00. Målgång klockan 11:00 för 1H, klockan 13.00 för 3H och 16.00 för 6H och stafett 6H.
Man stoppar vid signal där man befinner sig på banan.
Stafett på 6h är det 2-3 löpare i varje lag och det får endast vara en löpare på banan åt gången.

TIDTAGNING

Tidtagning ingår i startavgiften. Chipssystem
Löpare går att följa live i samarbete med www.jogg.se på http://www.jogg.se/liveresultat
3h, 6h (Officiell tidtagning efter 42,195 meter (marathon)

VÄTSKE OCH ENERGISTATION

Välfylld vätske och energistation utlovas med massa godheter.

MEDALJ

I anmälningsavgiften ingår en fin Löparkalaset medalj till alla startande.

FUNKTIONSTRÖJA

I anmälningsavgiften ingår en fin Löparkalaset tröja till alla anmälda senast den 7/4.

STARTPLATSER

Max 150 st löpare på banan. Så totalt 150 st startplatser.

KOSTNAD

Sweden Runners Löparkalaset

Också att tänka på är att anmäler man sig senare än den 7 april är det inte längre möjligt att få Löparkalasets tröja med i sin anmälan.

SPONSOR

Är ni intresserade av att vara sponsor till Löparkalasets 1H, 3H eller 6H kontakta oss på info@swedenrunners.se

Sweden Runners medlemskap 2019

Skaffa ett medlemskap i Sweden Runners för 2019 för endast 449 kr och få rabatt på alla våra roliga lopp, förtur till startplatser, medlemströja och en massa andra förmåner! LÄS MER

Sweden Runners medlemskap 2019