Sweden Runners Löpträning LöpargruppTräna med oss i Sweden Runners utifrån din nivå och dina egna förutsättningar! Vi erbjuder träning året runt anpassad för dig, nybörjare eller motionär. För oss är det viktigt att löpning ska vara en upplevelse och vårt mål är att du ska känna dig berikad efter ett träningspass och du ska gå hem med ett leende på läpparna!

Bli medlem i Sweden Runners för endast 449 kr / år och du tränar fritt med alla våra löpargrupper. Har du aldrig tränat med oss är du alltid välkommen att prova på ett träningspass! BLI MEDLEM >>

SOMMARUPPEHÅLL I VÅRA LÖPARGRUPPER

Normalt sett så har vi uppehåll i våra grupper under vecka 27 – 32 men en del av våra grupper kör på med lite extrapass under sommaren. Kolla gärna på din orts Facebookgrupp för mer info om träningen.

Provträna med Sweden RunnersBli medlem träna med sweden runners

INORMATION GÄLLANDE VÅRA LÖPARGRUPPER OCH CORONAVIRUSET

Sweden Runners Göteborg Löpargrupp

Sweden Runners Kungsängen

Sweden Runners Lund löpargrupp

Sweden Runners Malmö löpargrupp

Sweden Runners Mörrum Löpargrupp

Sweden Runners Norrköping löpargrupp

Sweden Runners löpargrupp Trelleborg

Sweden Runners Löpargrupp Älvdalen

Sweden Runners Älvsjö löpargrupp

Sweden Runners Kramfors

Löpargrupp Sweden Runners

Sweden Runners löpargrupp

Sweden Runners Falun Ultra löpargrupp

Sweden Runners löpargrupp

SMILES NOT MILES

I dessa löpargrupperna erbjuds det träningspass som passar nybörjaren till motionären. Vi har INGA ”prestationskrav” att man måste orka springa ett visst antal kilometer utan alla träningspass erbjuder någon form av fartlekar eller intervaller vilket gör att du tränar utifrån din nivå och dina förutsättningar. Att träna och springa tillsammans i grupp är väldigt socialt och framförallt är det väldigt roligt!

Sweden Runners löpargrupp ultra

SMILES AND MILES

I dessa löpargrupperför erbjuds det träning för dig som redan är van löpare och som har en bra stomme att stå på gällande sin egen löpning. Här man springer längre distanser mellan 20 – 50 km tillsammans med inspirerande ledare och det viktigaste är att ha trevligt och roligt tillsammans med likasinnade och att det ska bli en härlig gemenskap i gänget!