Vi erbjuder träning på över 15 orter i Sverige och hos oss tränar du alltid utifrån din nivå och dina egna förutsättningar!

Tillsammans med oss får du prova på en massa varierande roliga träningspass och vårt mål är att du ska känna dig berikad efter ett träningspass och du ska gå hem med ett leende på läpparna och känna “fasen vad grym jag är”!!!

Vi erbjuder träning året runt och ett träningspass i veckan med korta uppehåll på sommaren och över jul och nyår. Är man nyfiken på vår träning är du när som helst välkommen på en gratis provträning! Denna höst startar vi upp nya löpargrupper i Uppsala och på Öland!

INORMATION GÄLLANDE VÅRA LÖPARGRUPPER OCH CORONAVIRUSET

Provträna med Sweden Runners
Sweden Runners Färjestaden
Sweden Runners Uppsala

Sweden Runners Göteborg Löpargrupp

Sweden Runners Kungsängen

Sweden Runners Lund löpargrupp

Sweden Runners Malmö löpargrupp

Sweden Runners Mörrum Löpargrupp

Sweden Runners Norrköping löpargrupp

Sweden Runners löpargrupp Trelleborg

Sweden Runners Löpargrupp Älvdalen

Sweden Runners Älvsjö löpargrupp

Sweden Runners Kramfors

Löpargrupp Sweden Runners

Sweden Runners löpargrupp

Sweden Runners Falun Ultra löpargrupp

Sweden Runners löpargrupp

SMILES NOT MILES

I dessa löpargrupperna erbjuds det träningspass som passar nybörjaren till motionären. Vi har INGA ”prestationskrav” att man måste orka springa ett visst antal kilometer utan alla träningspass erbjuder någon form av fartlekar eller intervaller vilket gör att du tränar utifrån din nivå och dina förutsättningar. Att träna och springa tillsammans i grupp är väldigt socialt och framförallt är det väldigt roligt!

Sweden Runners löpargrupp ultra

SMILES AND MILES

I dessa löpargrupperför erbjuds det träning för dig som redan är van löpare och som har en bra stomme att stå på gällande sin egen löpning. Här man springer längre distanser mellan 20 – 50 km tillsammans med inspirerande ledare och det viktigaste är att ha trevligt och roligt tillsammans med likasinnade och att det ska bli en härlig gemenskap i gänget!