Vi erbjuder träning på över 15 orter i Sverige och hos oss tränar du alltid utifrån din nivå och dina egna förutsättningar!

Tillsammans med oss får du prova på en massa varierande roliga träningspass och vårt mål är att du ska känna dig berikad efter ett träningspass och du ska gå hem med ett leende på läpparna och känna “fasen vad grym jag är”!!!

Vi erbjuder träning året runt och ett träningspass i veckan med korta uppehåll på sommaren och över jul och nyår. Är man nyfiken på vår träning är du när som helst välkommen på en gratis provträning! Denna höst startar vi upp nya löpargrupper i Uppsala och på Öland!


Med anledning av Corona

2021-01-12

Pga av Corona så är alla våra löpargrupper pausade för tillfället. Under tiden som våra grupper är pausade så skickas det varje vecka ut ett nyhetsbrev till dig som är medlem med “Veckans pass”. Ett roligt träningspass som vi hoppas att ni kör och på så vis håller uppe träningsmotivationen!

Enligt Folkhälsomyndighetens så är motion är viktigt för folkhälsan och träning är en prioriterad verksamhet även under pandemin. Mot bakgrund av den lägre risken för smittspridning utomhus och motionens betydelse för folkhälsan bedömer Folkhälsomyndigheten att träning utomhus kan hållas i gång i enlighet med Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd (HSLF-FS 2020:12) om allas ansvar.

Med dom nya nationella råden som kom den 14 december och med Folkhälsomyndighetens ord ovan kollar vi nu över möjligheten att starta upp löpargrupperna igen. Något vi hoppas kunna göra inom kort.

INORMATION GÄLLANDE VÅRA LÖPARGRUPPER OCH CORONAVIRUSET


Provträna med Sweden Runners
Sweden Runners Färjestaden
Sweden Runners Uppsala

Sweden Runners Göteborg Löpargrupp

Sweden Runners Kungsängen

Sweden Runners Lund löpargrupp

Sweden Runners Malmö löpargrupp

Sweden Runners Mörrum Löpargrupp

Sweden Runners Norrköping löpargrupp

Sweden Runners löpargrupp Trelleborg

Sweden Runners Löpargrupp Älvdalen

Sweden Runners Älvsjö löpargrupp

Sweden Runners Kramfors

Löpargrupp Sweden Runners

Sweden Runners löpargrupp

Sweden Runners Falun Ultra löpargrupp

Sweden Runners löpargrupp

SMILES NOT MILES

I dessa löpargrupperna erbjuds det träningspass som passar nybörjaren till motionären. Vi har INGA ”prestationskrav” att man måste orka springa ett visst antal kilometer utan alla träningspass erbjuder någon form av fartlekar eller intervaller vilket gör att du tränar utifrån din nivå och dina förutsättningar. Att träna och springa tillsammans i grupp är väldigt socialt och framförallt är det väldigt roligt!

Sweden Runners löpargrupp ultra

SMILES AND MILES

I dessa löpargrupperför erbjuds det träning för dig som redan är van löpare och som har en bra stomme att stå på gällande sin egen löpning. Här man springer längre distanser mellan 20 – 50 km tillsammans med inspirerande ledare och det viktigaste är att ha trevligt och roligt tillsammans med likasinnade och att det ska bli en härlig gemenskap i gänget!