Tävlingar

Löparkalaset Söderslätt

Sweden Runners kan nu presentera den första upplagan av Löparkalaset. Löparkalaset är tänkt som en riktig löparfest för hela familjen där det inte handlar om att vinna utan fokus ligger på att fler människor ska upptäcka allt det underbara med löpning, att röra på sig och att träffas och ha roligt tillsammans! Läs mer

Älvdalen Backyard Ultra

Välkomna till den andra upplagan av fantastiska Älvdalen Backyard Ultra lördagen den 16 juni 2018! Förra året blev en riktigt succé och en fantastiskt rolig dag med massa leenden och skratt. I år kommer vi öppna upp för 150 startande och anmälan öppnar söndagen den 29/10 för Sweden Runners medlemmar och för övriga söndagen den 19/11. Varmt välkomna till Älvdalen och ÄBU!

Backyard Ultra Sydkusten

Välkomna till den andra upplagan av Backyard Ultra Sydkusten lördagen den 7 juli! BUS som loppet nog mest är känt som är ett väldigt familjärt och socialt lopp där alla ska kunna delta. Loppet är förlagt till Albäcksvallen en stor fotbollsplan där vi förväntar oss en riktig folkfest och familjedag precis som på BUS 2017. Varmt välkomna till Trelleborg och BUS!