Tävlingar

UKA PAIN ULTRA

Sweden Runners Uka PainVälkomna till första upplagan av UKA PAIN ULTRA 29 september 2018 i Älvdalen. UKA PAIN som betyder “VILKEN MÖDA” på Älvdalska gör sig rättvisa då loppet är Långt, många höjdmeter men med fantastisk utsikt.
Mer info kommer inom kort…..

OBS: Endast 100 platser


Älvdalen Backyard Ultra

Välkomna till den andra upplagan av fantastiska Älvdalen Backyard Ultra lördagen den 16 juni 2018! Förra året blev en riktigt succé och en fantastiskt rolig dag med massa leenden och skratt. I år kommer vi öppna upp för 150 startande och anmälan öppnar söndagen den 29/10 för Sweden Runners medlemmar och för övriga söndagen den 19/11. Varmt välkomna till Älvdalen och ÄBU!


Backyard Ultra Sydkusten

Välkomna till den andra upplagan av Backyard Ultra Sydkusten lördagen den 7 juli! BUS som loppet nog mest är känt som är ett väldigt familjärt och socialt lopp där alla ska kunna delta. Loppet är förlagt till Albäcksvallen en stor fotbollsplan där vi förväntar oss en riktig folkfest och familjedag precis som på BUS 2017. Varmt välkomna till Trelleborg och BUS!


Löparkalaset Söderslätt

Så var Löparkalaset 2018 över och det var fantastiskt roligt och lyckat! Målet är självklart att vi fortsätter med detta och att Löparkalaset kommer tillbaks 2019! Stort tack till alla löpare och funktionärer som varit med och förgyllt våra dagar och som gjort att Löparkalaset blev så lyckat! Läs mer