Samarbetspartners

Sweden Runners är väldigt stolta och glada över våra samarbeten. Här nedan presenterar vi våra samarbetspartners. Är ni intresserade av ett samarbete kontakta då oss på info@swedenrunners.se.


 

I samarbete med HOKA One One och MultiTriathlon så är vi väldigt glada att kunna erbjuda er medlemmar 20% rabatt på HOKA skor.

Utöver 20% rabatt på HOKA skorna får ni även 10% bonus på allting ni handlar via MultiTriathlon som ni kan använda vid nästa köp! Läs mer om detta nedan

För er som är intresserade av nya HOKA skor så kan vi avslöja att MultiTriathlon får in massa av HOKA nyheter i början av mars!


I samarbete med MultiTriathlon.se så erbjuder vi våra medlemmar 10% bonus på allting man handlar och en 20% rabattkod på HOKA skor.
MultiTriathlon har allt inom multisport & triathlon t.ex. löparskor, våtdräkter, träningskläder, rullskidor m.m.

10% på allt du handlar blir till en bonus som kan användas vid framtida köp. Handla t.ex. för 1500:- och till din nästa order får du 10% (150 poäng) som kan användas som en rabatt på 150kr vid nästa köp. För att få din bonus behöver du vara inloggad när du lägger din order.

https://www.multitriathlon.se/sv/


Tailwind Nutrition


Tailwind Nutrition ger dig en helhetslösning som räcker hela dagen (och natten)! Den innehåller allt du behöver, salt, mineraler, energi och vätska och det i en perfekt blandning för att vara så snäll som möjligt mot magen och för snabbast möjliga upptag. Nästa gång du springer, spring med medvind!
Läs mer på www.tailwindnutrition.se

Vi på Tailwind Nutrition erbjuder Sweden Runners medlemmar 30% rabatt vid beställning av våran sportdryck.


Vi är väldigt glada att samarbeta med WellNox och att vi tillsammans kan erbjuda medlemmar i Sweden Runners 25% rabatt i Wellnox webshop som ni hittar här.

 

FUNKTIONSDRYCKEN RÅ – GJORD PÅ NATURENS EGNA RÅVAROR – UTAN TILLSATT SOCKER

Allt fler upptäcker naturens egna krafter och fina smaker. Vi har gjort det, och nu kan du också göra det. Vi lever vår idé och vill låta världen uppleva de goda egenskaper våra produkter från naturen har.

RÅ är pressade råvaror – grönsaker, frukter och bär – fyllda direkt i flaska eller praktisk bag-in-box. Utan konserveringsmedel så långt det är möjligt och osötade. Så nära naturen man kan komma.


I samarbete med SignSupply erbjuds medlemmar i Sweden Runners 20% rabatt på deras webshop.
OBS: Gäller ej på Dryrobe eller slipning till Sziols

www.signsupplysport.se


RUNNERS STORE 

Besök Runners´Store med det breda löparsortimentet.

Välkomna in till vår kunniga personal med bred kunskap och engagemang när det kommer till skor & fötter.
Vi på Runners´Store erbjuder Sweden Runners medlemmar 15% rabatt vid köp utav skor och kläder till ORD PRIS och 10% rabatt på elektronik och tillbehör.
När vi stöter på riktiga problemfötter så slussar vi vidare till våra ortopedstekniker, Johan Linden (Sthlm) och Jan Åke Selander (Malmö). Dem hjälper dig med utprovning av fotbäddar som sen ger avlastning och maximal stötdämpning.
Gå in på vår hemsida www.runnersstore.se för att boka tid.
Varmt välkomna till Runners´Store


I samarbete med Toughest och Toughest LAB så erbjuder vi våra medlemmar 15% rabatt på träningspass på Toughest LAB medlemskap eller 1gång/10 kort (ej PT-träning). Vi erbjuder också 10% rabatt på anmälningsavgiften på Toughest lopp. 


 

Välkommen att resa med oss på Buss Persson! Vi arrangerar löparresor till arrangemang och tävlingar på bussreseavstånd. Välj ur vårt fasta reseutbud eller be oss att sätta ihop en skräddarsydd resa till just Din löpargrupp. Vi som idag representerar Buss Persson är en handfull dedikerade medarbetare som kan tillåta oss att arbeta nära våra kunder och som kan leverera det där lilla extra. Vi har bara noga utvalda resor, vi har få avgångar och vi har en exklusivitet i det vi erbjuder i vårt reseutbud.

Buss Persson ger Sweden Runners medlemmar ett rabatterat pris på 2018 års resa till Wien Marathon.

http://www.busspersson.se/