fbpx

Samarbetspartners

Sweden Runners är väldigt stolta och glada över våra samarbeten. Här nedan presenterar vi våra samarbetspartners. Är ni intresserade av ett samarbete kontakta då oss på info@swedenrunners.se.


I samarbete med HOKA One One och MultiTriathlon så är vi väldigt glada att kunna erbjuda er medlemmar 20% rabatt på HOKA skor.

Utöver 20% rabatt på HOKA skorna får ni även 10% bonus på allting ni handlar via MultiTriathlon som ni kan använda vid nästa köp! Läs mer om detta nedan


I samarbete med MultiTriathlon.se så erbjuder vi våra medlemmar 10% bonus på allting man handlar och en 20% rabattkod på HOKA skor.
MultiTriathlon har allt inom multisport & triathlon t.ex. löparskor, våtdräkter, träningskläder, rullskidor m.m.

10% på allt du handlar blir till en bonus som kan användas vid framtida köp. Handla t.ex. för 1500:- och till din nästa order får du 10% (150 poäng) som kan användas som en rabatt på 150kr vid nästa köp. För att få din bonus behöver du vara inloggad när du lägger din order.

https://www.multitriathlon.se/sv/


 

Partner Sweden Runners

Som medlem erbjuds du 15 % rabatt på boende med ankomst fredag, lördag, söndag och lov hos
Nordic Choice Hotels med nästan 400 hotell i hela Norden!


 

Det är här du når dina mål. Oavsett om dina mål är stora eller små, eller något mitt emellan. Oavsett om du drömmer om att bestiga det högsta berget, att stå på skidor till du är 90 år eller helt enkelt bara vill komma i form. Det är här det händer. Det är här du når dina mål. Allt du behöver ta med dig är din motivation (och ett par bra skor). Vi hjälper dig med resten. Välkommen till Fitness24Seven!

Som medlem i Sweden Runners erbjuder Fitness24Seven dig ett årskort på deras gymkedjor för endast 2295 kr!! (ordn.pris 3145 kr)


 


Tailwind Nutrition ger dig en helhetslösning som räcker hela dagen (och natten)! Den innehåller allt du behöver, salt, mineraler, energi och vätska och det i en perfekt blandning för att vara så snäll som möjligt mot magen och för snabbast möjliga upptag. Nästa gång du springer, spring med medvind!
Läs mer på www.tailwindnutrition.se

Vi på Tailwind Nutrition erbjuder Sweden Runners medlemmar 30% rabatt vid beställning av våran sportdryck.


 

Vi är väldigt glada att samarbeta med WellNox och att vi tillsammans kan erbjuda medlemmar i Sweden Runners 25% rabatt i Wellnox webshop som ni hittar här.

FUNKTIONSDRYCKEN RÅ – GJORD PÅ NATURENS EGNA RÅVAROR – UTAN TILLSATT SOCKER

Allt fler upptäcker naturens egna krafter och fina smaker. Vi har gjort det, och nu kan du också göra det. Vi lever vår idé och vill låta världen uppleva de goda egenskaper våra produkter från naturen har.

RÅ är pressade råvaror – grönsaker, frukter och bär – fyllda direkt i flaska eller praktisk bag-in-box. Utan konserveringsmedel så långt det är möjligt och osötade. Så nära naturen man kan komma.


 

Sweden Runners samarbete

För oss som älskar att springa är skav mellan låren, runt och på brösten, av behå och pulsband, i armhålor och mellan skinkorna egentligen inget konstigare än skoskav. Dessa skav orsakar dock skador och tar fokus från vår träning. Vi är därför väldigt glada att samarbeta med The Skin Agent!

The Skin Agents produkter lägger sig som en kladdfri tunn vårdande hinna som förebygger friktionsskador. Den välgörande formulan motverkar även aktivt skador på huden genom konstant cellförnyelse. Lättapplicerad, svettålig och effektiv. Glöm cykelbyxor, potatismjöl, vaselin, deo och andra husmorstips. The Skin Agent är helt enkelt ett smart stick som återfuktar och skyddar i alla lägen!

De har tre produkter: MOVE som skyddar där hud skaver mot hud, och SPORT/BH som skyddar huden mot skav från kläder, skor och utrustning.

The Skin Agent ger medlemmar i Sweden Runners 25 % rabatt på det första köpet och därefter 15 % rabatt på kommande köp (gäller endast på https://theskinagent.com).


 

Umara förser både elitidrottare och motionärer med energi, före, under och efter sin aktivitet.
De är specialister inom nutrition/energi för uthållighetsidrott. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare utvecklar de optimerad idrottsnutrition för att hjälpa dig prestera på din individuella topp.
Alla kan ta sig upp till nästa nivå där nutritionen är ett av många viktiga verktyg.

Medlemmar i Sweden Runners har 10 % rabatt i Umaras webshop.

Umara förser oss också med energi på våra lopp 2021

RUNNERS STORE 

Besök Runners´Store med det breda löparsortimentet.

Välkomna in till vår kunniga personal med bred kunskap och engagemang när det kommer till skor & fötter.
Vi på Runners´Store erbjuder Sweden Runners medlemmar 15% rabatt vid köp utav skor och kläder till ORD PRIS och 10% rabatt på elektronik och tillbehör.
När vi stöter på riktiga problemfötter så slussar vi vidare till våra ortopedstekniker, Johan Linden (Sthlm) och Jan Åke Selander (Malmö). Dem hjälper dig med utprovning av fotbäddar som sen ger avlastning och maximal stötdämpning.
Gå in på vår hemsida www.runnersstore.se för att boka tid.
Varmt välkomna till Runners´Store


 

I samarbete med Toughest och Toughest LAB så erbjuder vi våra medlemmar 15% rabatt på träningspass på Toughest LAB medlemskap eller 1gång/10 kort (ej PT-träning). Vi erbjuder också 10% rabatt på anmälningsavgiften på Toughest lopp. 


 

Vi är stolta över att presentera vår nya samarbetsparter Valostore som är störst i norden på pannlampor.
Deras egna märke Lumonite har utsetts till testvinnare i flera tester för pannlampor för löpare.
De utmärker sig också med fantastisk kundservice och snabba leveranstider.

Som medlem hos oss har du alltid 10% rabatt hos Valostore


 

Har du någonsin undrat över begrepp som Vo2 -Max och mjölksyratröskel? Vill du i siffror se vad din träning ger för resultat?
Aktivitus är en testklinik för konditionsidrotter, både elit och motionärer vänder sig hit för att få stöd och mäta sin framsteg.

Medlemmar har 10 % rabatt på alla tester hos Aktivitus, som ledare har du 20% rabatt

 


 

Ta hem din alldeles egna massör.
Företaget Flowlife levererar högkvalitativa massageprodukter för hemmabruk. En stund med massagepistol eller massagekudde gör underverk för trötta löparben.
De har också produkter för hemmaträning, som mattor,  gummiband och foamrollers.

Som medlem i SR har du hela 30% rabatt på hela Flowlife‘s sortiment