The Bridge Backyard Ultra flyttas

Vi har försökt och vridit och vänt på alla möjliga stenar för att försöka hitta en väg för att kunna arrangera The Bridge Backyard Ultra nu i september. Men att arrangera ett Backyard Ultra i dessa tider är svårt och det viktigaste och högsta prioritet är fortsatt att begränsa smittspridningen. Därför så kommer The Bridge Backyard Ultra att flyttas till lördagen den 24 april 2021.

Som arrangör måste vi också följa lagen om maximalt 50 personer på samma plats och vi har varit i kontakt med polisen gällande att tex skicka iväg olika startgrupper. Men lagen är tydlig och polisen är tydlig med att det endast får vara 50 deltagare (alltså publik samt utövare) på tävlingsområdet samtidigt.

Eftersom att vi ser det som ett givet val att följa lagen så ser vi inget annat val än att flytta loppet. Det nya datumet för loppet är satt till lördagen den 24 april 2021 och det är ett datum som valts efter att vi gått igenom en mängd olika faktorer som väder, campingområdet, tillstånd och mycket mer.

VAD HÄNDER NU?

För dig som är anmäld till 2020 flyttas anmälan över till det nya datumet 24 april 2021. Dock så måste ni anmäla er kostnadsfritt till loppet i april 2021 förutsatt att du/ni vill springa loppet. Det går att göra namnbyte utan kostnad fram till och med den 31 oktober 2020.

Länken till anmälan hittar ni i det mail som skickats till dig måndagen den 3 augusti.
(Hittar ni inte ert mail kontakta oss på lopp@swedenrunners.se)

Ta del av mer info i vår FAQ