fbpx

Julutmaningen

Vilken succé det blev med 2020 års Julutmaning! Redan nu kan du blicka fram mot 2021 års Julutmaning, kör du samma klass eller provar en av dom andra klasserna?

Var du inte med på 2020 års utmaning så kan vi berätta att detta är en häftig och inspirerande julutmaning till där man tar sig fram till fots under årets mörkaste dagar ända fram till julafton!

Via liveresultaten följer du dina vänner och resterande löpare runtom i Sverige och se hur det går på deras resa hela vägen fram till julafton!

DATUM
1 – 24 december 2021

ANMÄLAN
Anmälan är öppen och du hittar den HÄR

I ANMÄLNINGSAVGIFTEN PÅ 195 KR INGÅR:
• En stor fin julig deltagarmedalj
• Fina utlottningspriser
• Liveresultat och resultatlista

DELTAGARLISTA
Klicka HÄR för att se startlista.

MEDALJ
En stor fin julig deltagarmedalj ingår! 

KLASSER
Det finns 4 st olika klasser att välja mellan, välj den som passar dig bäst och ta dig an en härlig julutmaning! Vi kommer antagligen smyga in någon klass till och skulle du vara anmäld och vill byta klass så funkar det fin fint!

1 – 24 KM: Detta är en riktigt häftig utmaning där du adderar en kilometer varje dag ändra fram till julafton. Tillryggalägg 1 km den 1 december, 2 km den 2 december, 3 km den 3 december osv hela vägen fram till den 24 december där du avslutar med 24 kilometer! Den totala sträckan blir 300 km

24 – 1 KM: Samma utmaning som 1 – 24 km men du vänder på steken och startar med 24 km den 1 december för att sedan ta dig fram till fots 1 km mindre varje dag. Detta betyder att du endast har 1 km att skutta fram på julafton och du kan lägga mer tid på julbestyret! Precis som ovan så blir den totala sträckan 300 km

6,7 KM x 24: 100 miles utmaningen med inspiration ifrån Backyard Ultra. I denna klassen så tar vi oss 6,7 kilometer varje dag vilket betyder att när vi gjort våra 24 rundor så har vi tillryggalagt 161 km (100 Miles)!!

1-12 / 12-1 KM: Vill man ha en utmaning som gör att man får lite mer tid till allt som har med julen att göra så är detta kanske utmaningen för dig? Här startar vi med 1 km den 1 december, 2 km den 2 december osv ända fram till den 12 december. Sedan räknar vi neråt igen med start på 12 km, 11 km, 10 km hela vägen ner till 1 km på julafton! Den totala sträckan blir 156 km.

BANAN
Det finns ingen speciell bana utan du springer var du vill oavsett var du befinner dig i världen

SÅ HÄR DELTAR DU
Välj klass, anmäl dig och gör dig redo för att ta dig an just din utmaning den 1 december! Springa, lunka, jogga eller gå dina kilometrar och rapportera sedan din runda via den länk du fått i ditt bekräftelsemail vid anmälan.

Att rapportera sin runda är frivilligt, denna utmaning handlar först och främst om att komma ut och röra på sig och är ingen tävling. Men att rapportera sin runda kan göra att man sporrar dom andra deltagarna runtom i sitt land precis som man själv kan bli sporrad av att se att han eller hon varit ute på sin runda.

HUR RAPPORTERAR JAG MIN RUNDA?
När du anmäler dig får du ett bekräftelsemail skickat till dig. I bekräftelsemailet har du en länk (blir aktiv den 1 december) till en sida där man bekräftar att man gjort dagens runda. Via denna länk rapporterar du din runda varje dag.
1. Uppdatera länk (Via smartphone eller dator)
2. Fyll i dagens “resultat”
3. Klicka på sänd

FÖLJ UTMANINGEN LIVE
Via denna LÄNK kan du följa utmaningen live. Så fort du som deltagare rapporterat din runda så kan du se detta live.

FÖRSTA HJÄLPEN/SJUKVÅRD
Du ansvarar själv för att bära med första hjälpen-utrustning. Vid allvarliga olycks- eller sjukdomsfall – ring 112 direkt!

KONTAKT
Har du frågor eller funderingar? Vi finns på lopp@swedenrunners.se

DELA DIN UPPLEVELSE
#swedenrunners #julutmaningen2021 #löparjulkalendern
Instagram @swedenrunners

HA KUL OCH LYCKA TILL!