Löpargrupp Malmö

LÖPARGRUPP MALMÖ

Onsdagar kl 17:45 i Pildammsparken

Träning, löparglädje och gemenskap!

I Malmö så erbjuder vi träning på onsdagar kl 17:45 – 18:45 med samling vid Margaretapaviljongen. Du behöver inga direkta förkunskaper för att kunna delta på träningspassen utan du kommer snabbt att märka att löpning är en tacksam träningsform. Man utvecklas snabbt och ni som deltagare kommer att ta del av roliga, inspirerande och varierande träningspass!

Varmt välkommen 🌞

Schema för Malmös löpargrupp

När: Onsdagar kl 17:45 – 18:45
Var: Pildammsparken
Samlingsplats: Margaretapaviljongen
Ledare: 1 – 3 st
Träningsuppehåll: Helgdagar och sommaruppehåll veckorna 26 – 31
Mer info: Gå med i Facebookgruppen Sweden Runners – Malmö

Här samlas vi

TRÄNING, LÖPARGLÄDJE OCH GEMENSKAP

Med oss i Sweden Runners får du prova på en massa varierande roliga träningspass. Vårt mål är att du ska känna dig berikad efter ett träningspass och du ska gå hem med ett leende på läpparna och känna “fasen vad grym jag är”!!!

Information

Gå gärna med i vår Facebookgrupp Sweden Runners – Malmö för att få all information om kommande veckas träningspass m.m. Här lägger våra ledare också ut info om tex extrapass och andra roligheter som händer inom Sweden Runners. Gå med i gruppen HÄR

Kostnad och villkor

Att träna med oss kostar endast 649 kr för ett helt år och kan användas för friskvårdsbidrag. I anmälan så ingår också Sweden Runners medlemskap och du kan ta del av massa rabatter och förmåner som ingår. Läs våra villkor HÄR

Detta ingår

– Medlemskap i Sweden Runners
– Ca 40 – 45 varierande ledarledda träningspass på din ort
– Sweden Runners medlemströja (Värde 199kr)
– Möjlighet att välja till medlemskap i vår idrottsförening Sweden Runners IF
– Förmånligare pris på alla våra läger och event
– Rabatt på våra lopp Älvdalen Winter Trail, Uka Pain, ÄBU och Snapphaneracet.
– 25% på Hoka skor på www.therunningcompany.se
– 25% på Goodr solglasögon på www.goodr.se
– 20% på Incylence produkter
– 20% på Injinji strumpor
– 15 – 20% i rabatt på Sweden Runners shop
– 30% på Tailwind Nutrition
– 15% rabatt på UMARA
– Förnyas årligen om inte uppsägning sker.
Läs mer under medlemsvillkor

FRÅGOR & SVAR

Träningspassen startar först med en gemensam uppvärmning som sedan följs av huvudpasset för dagen. På huvudpasset erbjuds dett alltid nån form av intervaller eller fartlekar på tid för att du ska kunna träna utifrån din egen nivå. 

Oavsett vilken nivå du ligger på så välkomnar vi dig. Våra löpargrupper är för alla nivåer och vi kör med ett upplägg där man tränar utifrån sin egen förmåga och sin egna nivå. Passen är upplagda på ett sådant sätt att det spelar ingen roll om man är långsam eller snabb.

Vi har en väldig mix av löpare i våra grupper, unga som gamla, nybörjare, motionär och erfaren. Det är detta som gör det extra roligt att träna tillsammans i grupp. Vi alla kan vara väldigt olika men löpningen binder oss samman och man finner nya vänner.

Visst kan du det, vi välkomnar alla! Våra träningar har ett upplägg där man springer intervaller eller fartlekar på tid. Detta gör att man tränar helt och hållet efter sina egna förutsättningar.

En del nybörjare är lite “oroliga” över att man ska hamna sist och kan få en känsla av att man “sinkar gruppen”. Detta är inget man behöver vara orolig över, uppläggen är uppbyggda på ett sådant vis att man inte tänker på vem som är snabbast eller långsammast.

En fördel med löpträning är också att man snabbt tränar upp sin kondition och man blir snabbt en del av gänget. 

Men vi är alla olika och vi kan befinna oss på olika nivåer även som nybörjare och därför vill vi ändå skriva att det är bra om man har en grund där man kan jogga 500 meter sammanhängande i ett lugnt tempo.