Provträna

Du är alltid välkommen att prova på träning tillsammans med oss oavsett vilken vecka det är! Att träna med våra löpargrupper är fantastiskt roligt vilket du kommer att märka när du kommer och tränar med oss. Hoppas vi ses på nästa träningspass!

Sweden Runners Löpargrupp

PROVTRÄNA NÄR DU KAN!
Med oss kan du provträna kostnadsfritt med våra löpargrupper oavsett vilken vecka det är. Kolla nedan när vi erbjuder träning på din ort, anmäl dig till provträning och häng sen med på ett pass när du kan!

PÅ VILKEN ORT KAN JAG ANMÄLA MIG TILL TRÄNING
HÄR kan du se all info om våra löpargrupper och på vilken ort vi finns. Gå gärna också med i Facebookgruppen för din ort där våra ledare lägger ut mer info om träningspasset. 

UPPLÄGG PÅ TRÄNINGSPASSET
I våra löpargrupper och på våra träningspass bjuds du på nån form av intervaller eller fartlekar. Vi kör ett upplägg som passar nybörjare, motionärer och vana löpare och du utgår alltid utifrån din nivå och dina egna förutsättningar! En bra riktlinje är att kan du jogga ca 1 km i sträck så kan du träna med våra löpargrupper 😊

HUR ANMÄLER JAG MIG TILL PROVA PÅ TRÄNING?
Att prova på träning med oss kostar ingenting utan det är bara att fylla i formuläret nedan och sedan dyka upp på träningen. Genom din anmälan så vet vi att ni kommer och tränar med oss.

HÄR KAN DU TRÄNA MED OSS!
FYLL I FORMULÄRET FÖR ANMÄLAN

    Vilken ort vill du träna på?

    Övriga frågor skickas till:
    info@swedenrunners.se

    Schema:
    Information om löpargrupper