Provträna

Sweden Runners Löpargrupp

Du är alltid välkommen att prova på träning tillsammans med oss oavsett vilken vecka det är! Att träna i grupp är fantastiskt roligt vilket du kommer att märka när du kommer och tränar med oss. Hoppas vi ses på nästa träningspass!

I våra löpargrupper och på våra träningspass utgår du alltid utifrån din nivå och dina egna förutsättningar! Passar nybörjare, motionär och vana löpare!


2021-01-12

Pga av Corona så är alla våra löpargrupper pausade för tillfället. Under tiden som våra grupper är pausade så skickas det varje vecka ut ett nyhetsbrev till dig som är medlem med “Veckans pass”. Ett roligt träningspass som vi hoppas att ni kör och på så vis håller uppe träningsmotivationen!

Enligt Folkhälsomyndighetens så är motion är viktigt för folkhälsan och träning är en prioriterad verksamhet även under pandemin. Mot bakgrund av den lägre risken för smittspridning utomhus och motionens betydelse för folkhälsan bedömer Folkhälsomyndigheten att träning utomhus kan hållas i gång i enlighet med Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd (HSLF-FS 2020:12) om allas ansvar.

Med dom nya nationella råden som kom den 14 december och med Folkhälsomyndighetens ord ovan kollar vi nu över möjligheten att starta upp löpargrupperna igen. Något vi hoppas kunna göra inom kort.

INORMATION GÄLLANDE VÅRA LÖPARGRUPPER OCH CORONAVIRUSET


Hur anmäler jag att jag vill prova på träning?
Att prova på träning med oss kostar ingenting utan det är bara att fylla i formuläret nedan och sedan dyka upp på träningen. Genom din anmälan så vet vi att ni kommer och tränar med oss.

För att inte missa någon info om våra träningpass så gå gärna med i Facebook gruppen för din ort som du hittar genom att klicka HÄR

OBS: Ni får ingen bekräftelse skickat på mejl till er.

    Övriga frågor skickas till:

    info@swedenrunners.se

    Schema:

    Information om löpargrupper