Ledarpresentation – Karin Andersson

Nyköpingsgruppen är vårt senaste tillskott i Sweden Runners och den leds av tre lysande ledare. En av eldsjälarna är fantastiska Karin Andersson! Läs mer om mottagandet, träningsmålen och om att bli bättre med åren!

Berätta gärna lite om dig själv, vem är du?
Jag heter Karin, är 48 år och jobbar som massör. 
 
Hur har mottagandet och den första tiden med Nyköpingsgruppen varit?
Vi fick en fantastisk start med måndagspassen, många nya löparkompisar på alla olika nivåer.  Mina två ”sidekicks” Roobin & Eva är suveräna att jobba ihop med, (ibland har vi kanske roligare än deltagarna på passen😅)
 
Vad är det bästa med era måndagsträningar?
Det bästa sättet att summera våra måndagsträningar är nog TRÄNINGSGLÄDJE! Vi har ett otroligt härligt gäng som man blir på gott humör av att bara få träffa, att de sen pushar varandra till fantastiska prestationer vecka efter vecka är ju bara en bonus. Tror sällan någon ångrar att de var med på ett pass 🏃‍♂️🏃‍♀️❤️
Vad önskar du att du visste när du började löpträna? 
Oj vilken svår fråga… Till att börja med hade det varit kul att vetat om att det ständigt går att utmana sig och bli bättre. Jag är i ”mitt livs form” nu vid 48 års ålder, det trodde jag nog knappast när jag började springa för ungefär 20 år sen. Men framför allt hade jag aldrig kunnat drömma om hur löpningen skulle berika mitt liv i form av människor jag lärt känna och platser jag sett tack vare löpningen. 
 
Har du något speciellt mål du tränar inför just nu?
Stockholm marathon🥳 Vi är ungefär 10 stycken från vårt löpargäng som ska springa i år, det kommer bli en superrolig dag som jag verkligen ser fram emot! Tror en och annan person kommer att överraska sig själv ordentligt!!! Maran är ju alltid en riktig löparfest🥳
 

Tack snälla Karin för att vi fick intervjua dig och för allt du gör för Sweden Runners!💙