Vi söker fler ledare till Sweden Runners!

Ledare Sweden RunnersVill du bli en del Sweden Runners och följa med på vår resa? Är det upplevelsen som räknas för dig och inte tiden? Hör då gärna av dig och hjälp oss att inspirera människor till träning!

Sweden Runners söker nu personer som brinner för träning och löpning! Är du personen som är utåtriktad och vill inspirera andra människor till att komma igång eller fortsätta med träning och löpning? Sweden Runners erbjuder träning i form av olika intervaller, fartlekar, löpteknik m.m. anpassat för nybörjaren till den mer erfarne, där du som ledare genomför träningspassen utifrån ett Sweden Runners tema!

Vi som startat upp Sweden Runners brinner för att inspirera och motivera andra människor till träning och vårt främsta mål är inte att bli störst, utan att ha de nöjdaste medlemmarna. Vårt fokus ligger inte på resultat ,tider och distanser, utan att fler ska ta sig ur stillasittande och hitta löparglädjen tillsammans med andra!

Efter att Petra (grundare av Sweden Runners) drabbats av en allvarlig sjukdom så var det träningen som blev hennes rehabilitering och det var sjukdomen som la grunden för Sweden Runners och våra värderingar. För oss ledare i Sweden Runners är det inte ersättning som lockar utan att man har möjligheten att vara med på en resa som bidrar till ett sundare och friskare samhälle!

För att bli ledare hos oss i Sweden Runners krävs det INTE att du är utbildad löpcoach eller är certifierad PT m.m.  Är DU en person som brinner för träning, du vill vara med och motivera och inspirera samtdigt som du delar våra värderingar i Sweden Runners så vet vi att du är rätt person!

Vi söker just nu ledare till flera orter och är du intresserad av att starta upp en Sweden Runners löpargrupp på din ort tveka inte på att höra av dig!

Hör av dig oavsett ort!

Är du intresserad så fyll gärna i formuläret nedan 😃

Tveka inte att höra av dig vid fler frågor.

Vi hörs gärna också över telefon för att kunna berätta lite mer om oss och våra mål och för att få lära känna dig bättre.

Marcus Ekenstierna
Mail: marcus@swedenrunners.se
Tel: 0704603497

Ledare Sweden Runners