Ledarpresentation – Shopay Shattak

Shopay Shattak leder Malmöbornas löpning med glädje! Hör om sporterna som tar dig utanför din komfortzone, den personliga utvecklingen ledaruppdraget innebär och varför just du bör löpträna i grupp!

Hur skulle du beskriva dig själv med några korta meningar?

Jag är en supertrevlig Malmöbo som sprider glädje samt brinner för löpning och mat. Hälsa, träning och att se andra kämpa mot sina mål är tre saker som motiverar mig väldigt mycket. Jag är också en familjekär person som drivs av att se folk glada😊

 

Vilka sporter klappar ditt hjärta lite extra för?

Jag älskar långdistanslöpning och crossfit eftersom att det utmanar dig psykiskt och det tar dig ur din komfortzone. 

 

Vad lockade dig till Sweden Runners?

Efter flera års ”solo” löpning i Pildammsparken och runt i Malmö så hade jag en tanke om att själv skapa en träningsgrupp. När jag kort därefter hittade till Sweden Runners löpargrupp så överträffade det mina förväntningar och tankar om hur en löpgrupp kunde vara och jag fastnade genast!

På vilket sätt har ledaruppdraget i Sweden Runners utvecklat dig?

Att prata inför grupp har aldrig varit min starka sida. Därför har ledaruppdragen pushat mig att få starkare självförtroende, jobba mer med min självtillit och bli bekväm med att prata samt leda andra. 

 

Vad vill du skicka med de som funderar på att börja träna med oss men inte varit med tidigare?

Kom och hälsa, fråga oss när ni ser oss ute i parken!👋 Jag tycker absolut att DU borde komma en gång, testa och se hur det känns att få vara en del av ett superhärlig gäng! Vi på Sweden Runners är en peppande grupp som kämpar tillsammans, pushar varandra och har det kul utan några krav. Alla kommer och springer så gott man kan efter sina egna förutsättningar😃

Tack snälla Shopay för att vi fick intervjua dig och för allt du gör för Sweden Runners!