The Flamingo Summer Run

goodr sweden runners

The Flamingo Summer Run är en sommarutmaning för alla och en utmaning där du själv bestämmer hur mycket du vill utmana dig. Så släck TVn, stäng datan, strunta i mobilen och häng med oss på en virtuell löparfest samtidigt som du njuter av sommaren!

Varför tidsbestämda klasser? Ett tidsbestämt evenemang som detta gör det möjligt för alla deltagare att springa, jogga, gå eller vandra och ger dig möjligheten att utforska hur långt just du kan ta dig. Vilken distans har du alltid drömt om? Milen? Maraton? Ultra? Denna virtuella utmaning ger dig chansen att tävla mot klockan och du har möjlighet att fortsätta tills den sista sekunden är slagen. Så ta chansen och utforska vad du är kapabel till under en viss tid!

Alla deltagare väljer sitt egna upplägg för att samla så många kilometrar som möjligt under denna utmaning. Sätt ett mål och ge dig själv tillräckligt med tid för att nå just ditt mål. Oavsett om du väljer att springa 3 timmar, 6 dagar eller mer så håll koll på dina framsteg och dela din utmaning med oss via liveresultaten och via sociala medier @swedenrunners #swedenrunners #minflamingosommar

MEDALJ
Självklart ingår det en snygg medalj i anmälan. Run birdie run!!!

ANMÄL DIG HÄR

DATUM
2021/07/16 – 2021/07/26

I ANMÄLNINGSAVGIFTEN PÅ 195 KR INGÅR:
• En stor fin flamingo medalj
• Möjlighet att vinna goodr solglasögon efter utmningen
• Liveresultat och resultatlista
• Pepp och glädje i FB gruppen skapad för denna utmaning

VÄLJ DIN TID
Detta evenemang är skapat för att passa ditt schema. Välj att delta i någon av klasserna (1h, 3h, 6h, 12h, 24h, 2 day, 3 day, 6 day, 10 day) och delta som du vill. Tex om du väljer sex timmar så springer du så mycket eller så lite som du vill inom den tidsramen. Om du väljer att springa flera dagar gäller samma koncept, spring, ät, sov och upprepa. Tänk bara på att när du startar din utmaning så börjar klockan rulla!

STARTA KLOCKAN
Din utmaning startar så fort du startar klockan. Om du väljer att springa 24 timmar så har du endast kommande 24 timmar på dig att springa, jogga eller gå så många kilometrar som möjligt. När du väl startat klockan så stannar den alltså inte för matpauser, sovpauser, toalettbesök m.m. utan rullar oavbrutet. Alla resultat ska presenteras med oavbruten tid.

Om du vill ändra klass ifrån tex 24 timmar till 3 dagar så har du möjlighet att göra detta innan den 26 juli.

REGGA DINA RESULTAT
Var du än springer eller när du springer så se till att regga ditt resultat så att vi kan följa din utmaning! Resultat lämnas via en länk du får i din anmälningsbekräftelse. Springer du någon av klasserna 1h, 3h, 6h, 12h, 24h så registrerar du ditt resultat som ett pass. Springer du 2, 3, 6 eller 10 dagar så kan du registrera flera pass

Dina kilometrar mäter du bäst via en GPS klocka, eller nån app som Strava. Det är också fullt godkänt att samla kilometrar på ett löpband.

VANLIGA FRÅGOR

Vad menas med att klockan ska rulla oavbrutet?
Om du är tex anmäld till 6-timmars klassen och väljer att starta din utmaning fredagen den 16 juli kl 12:00 så är det dom kommande 6 timmarna du har på dig att samla så många kilometrar som möjligt. Din utmaning slutar alltså kl 18:00 den 16 juli.

Kan jag dela upp mina timmar på flera dagar?
Svar NEJ, är du tex anmäld till 3-timmar så är det endast dom kommande 3 timmarna som din utmaning är aktiv. Du kan alltså INTE springa 1 timme den 16 juli, 1 timme den 17 juli och 1 timme den 18 juli. Utan när du startar din utmaning så börjar klockan rulla utan pauser.

Vad menar ni med klockan? Menar ni min GPS klocka?
Nej, klockan nämner vi bara som din utmanings “klocka” och att den börjar rulla så fort du väljer att starta din utmaning.

Hur mäter jag min runda/mina rundor?
Det gör du bäst med någon typ av GPS klocka eller någon app som Strava eller Runkeeper. Vill du springa på löpband är detta också fullt godkänt.

Måste jag springa hela tiden? Får jag sova och ta pauser?
Självklart! Denna utmaningen är skapad så att du bestämmer helt och hållet själv över hur du vill nyttja tiden.

Kan min utmaning hålla på längre än till den 26 Juli kl 23:59:59?
Nej det kan den inte, det betyder alltså tex om du är anmäld till 2 dagars klassen så måste den alltså starta senast 48 timmar innan midnatt den 26 Juli.

Kan jag registrera flera resultat?
JA om du är anmäld till 2 day, 3 day, 6 day eller 10 day så kan du göra det. Och vi uppmanar er alla att regga era resultat under er utmaning så vi kan följa era framsteg.

Om du är anmäld till 1h, 3h, 6h, 12h eller 24h så reggar du ditt resultat endast 1 gång.

Hur registrerar jag mitt resultat/mina resultat?
Via länken som finns i din anmälningsbekräftelse. Denna länk blir först aktiverad den 16 juli

FÖLJ UTMANINGEN LIVE
HÄR följer du utmaningen LIVE och kan se alla deltagares framsteg i denna utmaning! Länken är först aktiv den 16 juli

DELTAGARLISTA
HÄR ser du vilka som är anmälda till denna sommarutmaning

DELA DIN UPPLEVELSE
#swedenrunners #minflamingosommar @swedenrunners