After BUS

Nu har vi lämnat Skåne och är tillbaks på hemmaplan och det har snart gått en vecka sen första upplagan av BUS startade men vi går fortfarande runt och småler för oss själva när vi tänker tillbaks på BUS2017!  Vi packade faktiskt undan dom sista BUS sakerna idag och nu står dom i tryggt förvar och väntar på oss i ca 51 veckor innan dom ska plockas fram igen.
För visst kommer vi att arrangera 2018 🙂

Vi kommer att skriva ett längre blogginlägg om BUS 2017 om ett par dagar och dela med oss av alla våra känslor och tankar inför och under arrangemanget. Men först och främst så ska vi passa på att fira att BUS blev så lyckat och fira att vi har fått så mycket lovord och positiv feedback från er alla. Detta ska vi göra med en god middag och lite gott vin till det och imorgon ska vi skämma bort oss själva med lite löpning på fjället och bara njuta 🙂
Som sagt det kommer en längre race rapport från vår sida om ett par dagar och vi kommer att tacka er alla då också men vi måste säga det nu också stort stort tack till er alla som varit inblandade i BUS2017 sponsorer, funktionärer m.m men framförallt ett stort tack till alla er deltagare! Ni är bara bäst!

/Petra & Marcus Sweden Runners

Ps. Ni glömmer väl inte att gilla oss på Facebook och följa oss på Instagram 🙂