Detta är vi…

Detta är vi Marcus och Petra Ekenstierna hemmahörande längst ner i söder bland de gula rapsfälten och doften av havets blom….Trelleborg!!
Numera inflyttade till Älvdalen för att studera till Fjäll & Äventyrsledare

Drömmen om att få syssla med träning, friskvård och hälsa på heltid har funnits i många år. Att få vara ute i naturen och ta del av varje årstids charm är en gåva!!

Både Marcus och jag har har ett brinnande intresse för träning och friluftsaktiviteter, vi vistas gärna utomhus så ofta vi bara kan.

När möjligheten kom att få studera YH-utbildningen till fjäll & äventyrsledare tog vi chansen och steget till att förverkliga vår dröm.

Vår favorit aktivitet är löpning  och gärna utanför asfalterade vägar.  Grusvägar, stenblock, myrmark, fjälltoppar osv….. alla underlag har sin charm. Charmen med utomhuslöpning är att träningslokalen ändrar utseende varje dag 🙂

För oss är inte tiden det viktigaste utan upplevelsen!!!!

För oss är det viktigt att titta upp, se vad man har runt omkring sig och njuta av stunden. Att efter löprundan inte bara känna sig tom, trött och slut utan att känna sig BERIKAD. Vi vill att fler ska få känna det vi känner, vi vill att fler upptäcker glädjen med att träna tillsammans med andra och enkelheten med att bara knyta på sig skorna.

Vi tror att det finns många där ute som också hade uppskattat att packa en “dagrygga”, knyta på sig skorna och ge sig ut på fjället för att övernatta i en av vårt lands vackra fjällstugor för att sedan till soluppgången dagen därpå löpa vidare på vårt vackra fjäll.

/Petra