En del av Sweden Runners

Att kunna inspirera och motivera andra är något som jag verkligen brinner för. Nu har jag fått möjligheten att göra just det genom att leda min egen löpargrupp. Lyckan är såklart enorm!

För några veckor sedan kontakta Sweden Runners mig och undrade om jag ville bli ledare hos dem. De hade följt och uppmärksammat min resa, som jag gjort från överviktig till långdistanslöpare. De tycker den är något alldeles extra. Så jag svarade blixtsnabbt och utan att tänka ja på deras förfrågan.

Sweden Runners är ett löparsällskap som anordnar bland annat löpargrupper, löparresor och tävlingslopp. ”Sällskapet” är i uppbyggnadsfasen under detta år men har redan kommit så pass långt att flera löpargrupper startar redan nu i vår, däribland min. Målet är att Sweden Runners ska växa sakta men säkert och utvecklas vartefter.

Förutom att jag kommer att leda löpargrupp så kommer jag även representera Sweden Runners i alla mina tävlingslopp under året. Det är viktigt att representera något som jag själv är delaktig i och hjälper till att utveckla.

Min löpargrupp är riktad mot nybörjare, så inga förkunskap krävs. Vi tar det steg för steg och skyndar långsamt. Vill du bli en del av min löpargrupp i Svedala strax utanför Malmö? Besök då Sweden Runners hemsida eller Facebook för mer information.

/Nille