En snabb roadtrip

Förra veckan så gjorde jag och Petra en väldigt snabb roadtrip söderut genom vårt land. På vägen ner till Skåne så hade vi stopp i Falun, Arboga, Norrköping och Jönköping. Intensivt men verkligen givande träffar och möten med samarbetspartners och förhoppningsvis nya ledare i Sweden Runners. I Norrköping stannade vi till och var med och träna med Sweden Runners – Norrköping. Ja jag tränade, Petra har ju löpförbud efter Södra Kungsleden då hon ju tyvärr fick lite problematik med en av sina tår då. Hon fick agera fotograf istället! I Norrköping så var det Andreas en av våra ledare i Norrköping som höll i passet. Han bjöd på ett riktigt roligt pass och som bevisa för mig själv att jag behöver nog lite mer funktionell träning i min vardag utöver löpningen då jag vaknade upp med väldigt mycket träningsvärk i baksida lår. Men det är härligt och det är alltid lite av ett wake up för mig att jag verkligen behöver lägga in styrka, rörlighet, balans och koordination i min vardag då detta är viktigt för oss löpare. Därför hade jag själv önskat att jag kunde vara med och träna med en av Sweden Runners grupper då våra träningspass bjuder på löpning kombinerat med funktionell träning. Jag får helt enkelt se till att starta upp en grupp i Älvdalen!
Verkligen superroligt att träffa våra ledare Andreas och Malin och framförallt våra medlemmar. Så stort tack Norrköping för ett riktigt gott träningspass och härligt att få prata med alla er medlemmar, vi ses snart igen!

        

Efter en natt i Jönköping och träffat en gammal vän till oss så gick bilen mot Skåne. I både Svedala och Trelleborg hade vi uppstart igen efter semesteruppehåll i våra grupper. Petra åkte till Trelleborg och jag till Svedala. Petra fortfarande med löpförbud fortsatte sin bana som fotograf och skötte sig alldeles utmärkt. Det gjorde också Jenny vår ledare i Trelleborg och våra medlemmar, riktigt härligt kämpat av alla denna onsdagkväll. Väldigt roligt att se att det var många nya som var och prova på, hoppas på att få se er framöver på kommande pass.
Jag själv åkte till Svedala tillsammans med Kristian som är en av våra nya ledare i Malmö. Vi startar ju upp i Malmö nu onsdagen den 30/8 vilket ska bli väldigt roligt. I Malmö kommer vi att hålla till nere vid Ribersborg och Limhamnsfältet och vi kommer att träna på onsdagar mellan kl 18-19. I Malmö blir det också att vi börjar med att starta upp en löpargrupp för nybörjare Begin2Run. I Svedala så är det Nille @loparnille som är ledare men denna onsdag så erbjöd han mig att hålla i passet. Självklart ville jag det så stort tack Nille för det var verkligen superroligt. I Svedala har vi tidigare i somras avslutat Begin2Run för nybörjare och som man också kan se som inkörsporten till Run2Gether vilket är vårt ordinarie upplägg i våra löpargrupper. Även i Svedala så kom det en del nya ansikten som vi hoppas på att få se framöver och som bjöds på ett pass innehållandes löpskolning, intervaller blandat med funktionell träning m.m. Stort tack till både Trelleborg och Svedala att vi fick vara med på era pass och vi ses snart igen!

//Marcus