Föreläsning för Älvdalen utbildningscentrum

Igår hade vi äran att få hålla en föreläsning för Älvdalens utbildningscentrums elever om att hitta motivation till en aktivare vardag.
När vi fick frågan för en vecka sedan om Sweden Runners kunde hålla en föreläsning för eleverna på skolan samt vara med och peppa eleverna på fystestet samma dag var svaret lätt. SJÄLVKLART ville vi det! Finns nog inget som vi brinner för mer än att få vara med att motivera, peppa och hjälpa andra att nå sina mål, det är ju det Sweden Runners står för!
Föreläsningen var begränsad till 30 minuter och då skulle även info om dagens fystest vara inkluderat och 30 minuter det är inte länge när man ska prata om något så roligt och spännande 🙂
Föreläsningen gick riktigt bra och vi fick otroligt mycket positiv feedback och när man ser stoltheten hos ens egen lärare så känns det väldigt lyckat. Men även om föreläsningen i sig gick bra så var ändå det största priset av allt att få se alla dessa elever som tog sig genom fystestet uppför Wäsaberget. Många av dom trodde att de inte hade mer att ge innan de nått 1/4 del av banan men ändå tog dom sig till toppen av berget. HUR? Jo de hade satt upp ett mål, de tog kontrollen över sin egen kropp och de insåg att det mesta sitter i huvudet.

Till alla som genomförde testet: GRYMT BRA PRESTERAT !

/Petra