Jag är på benen igen….

Det sägs att tiden går snabbt när man har roligt…då måste jag ha haft det riktigt riktigt tråkigt sista tiden, för det känns som en evighet sedan jag fick vara aktiv. Aktiv och aktiv jag får ju gå på benet men jag får inte träna något där benet är involverat och det är det jag saknar mest, skidåkning, löpning (trots att det smärtat), längre promenader mm…..känns som att jag just nu säckar ihop mig.

Oj vad bitter jag lät….. nä jag har faktiskt humöret uppe för jag har verkligen sett fram emot att bli smärtfri så jag ska bara låta benet vila och vara förståndig så jag kan få riktigt riktigt goa, härliga efterlängtade löprundor framöver.

Benet läker nog som det ska, jag har lättare och lättare för att gå på benet men jag har fått några mindre blödningar som ömmar i huden men annars är det okej.

Lever just nu i mina Hoka One One- Ora Recovery Slide- sandaler vilket är lyx! Får ni möjlighet att testa dessa skorna någon gång så gör det, jag tror det är svårt att inte älska dessa skorna.

På fredagdag ska jag plocka stygnen och efter det får jag komma igång så smått med träningen 🙂 Så med tanke på all snö som ligger i Älvdalen så lär jag hinna med några mil till på längdskidorna innan säsongen är över och sedan väntar en tur till Skåne inom kort och då kanske jag kan springa på barmark!!

Drömmer mig bort varje dag om dessa löppassen då jag bara ska flyga fram, kunna springa snabbt och länge….. sedan kommer jag på mig själv med att jag har tappat väldigt mycket de senaste 2 åren när jag varit skadad och förmodligen kommer det kännas nu. Men samtidigt så har jag en spännande väg framför mig och det är häftigt att kanske kunna märka en tydligare utvecklingskurva än man gjort på väldigt länge, då kurvan bara har gått nedför men nu…nu är det dax för mig att komma tillbaka 🙂