Lär känna löpar Nille

LöparNille eller Kennet som han egentligen heter är en kille som verkligen inspirera oss med sin positiva inställning. Nille har gjort en makalös egen resa med en stor förändring i sitt liv och brinner verkligen för träning och löpning. Vi är väldigt glada att du vill vara en del av Sweden Runners och vet att du kommer att både inspirera och motivera fler folk till att starta eller fortsätta med denna härliga livstil! 

Hej Nille, det var aldrig nån tvekan när jag skicka och fråga till dig om du kunde tänka dig att bli ledare för Sweden Runners?

Nej det var det inte, jag svarade ju JA innan jag ens hann tänka hehe!

Det är vi väldigt glada för, du kommer att inspirera många till att komma igång och springa med Sweden Runners. Berätta gärna lite om dig själv?

Kennet Nilsson heter jag, men kallas för Nille av de allra flesta. Är mittemellan 30 och 40 år, alltså 35 år. Bor strax utanför Malmö i Svedala. Förutom löpning och barnen är mina intressen fotboll, teknik, film och musik.
Med en unik resa både bakom och framför mig, har jag samlat på mig löparerfarenhet och löparkunskap som är svår att läsa sig till. Tidigare har jag även jobbat som tennis- och badmintontränare.

Ja du har verkligen gjort en imponerande resa! Vad vill du börja med, vad som gör dig glad? Eller pinsamt löparminne?

Hehe vi kör på glad först. Och det är mina tre barn som dagligen förgyller mitt liv med glädje.

Också det pinsamma löparminnet?

Som helt grön löpare brukade jag alltid “stajla” när jag möte andra löpare under löprunda. Att jag skulle framstå som en bättre löpare än vad jag i själva verket var.

Lyckades du?

Absolut!

Avslutningsvis, vad är ditt bästa tips som löpcoach och varför valde du att bli ledare i Sweden Runner?

Bästa tipset är absolut att skynda långsamt. Och varför jag valde att bli ledare för Sweden Runners? Hela konceptet med Sweden Runners känns väldigt kul och spännande. Plus att jag älskar att motivera och inspirera andra människor.

Stort tack Nille för att du svara på våra frågor och varmt välkommen till Sweden Runners!

 

Nille kommer att vara ledare för våran grupp i Svedala som startar upp onsdagen den 3/5 med upplägget Begin2Run. Efter nio veckor med Begin2Run upplägget kommer Nille fortsätta att leda gruppen fast med upplägget Run2Gether.