Lena Knagg vinnare av Lumonite höjdarutmaningen!

Sweden Runners

Årets första medlemsutmaning är avslutad, Lumonite höjdarutmaningen. Lena Knagg ifrån Brunnsberg utanför Älvdalen var den som samlade ihop allra flest höjdmetrar. Vi kontaktade Lena för att kolla läget med henne efter att ha samlat ihop ca 1000 höjdmeter om dagen 31 dagar i sträck!

Tjena Lena, stort grattis till en fantastisk prestation! Du måste vara rejält trött i kroppen efter att ha samlat ihop nästan 1000 hm om dagen i 31 dagar 😅?
– Kroppen är supertrött men så mycket starkare än innan utmaningen. Första vändan var skitjobbig men för varje dag kändes det lättare. Sista dagen var dock jobbig, knäna var varma och lite svullna från helgen.

Vad hade du för mål med denna utmaning?
– Målet var egentligen att backträna inför HKWT. Först tänkte vi att det vore kul att orka få ihop 8800hm, när det målet var nått ville vi försöka ta 10000hm innan månadens slut, sen kom en *Johan ikapp och då växte både horn och svans ut och jag bara fick lov att hålla ledningen hur trött jag än var. Får tacka honom för det.

Att fixa 8800hm är otroligt starkt men du tillsammans med din man Stephan som vi absolut också ska nämna samlade ihop över 30000hm. Det är en helt ofattbar siffra!! Vad tyckte du var roligast med utmaningen?
– Roligast var att känna att även vi som inte är så snabba löpare kunde vara starka nog att hålla ledningen. Har aldrig haft chansen att vinna någon utmaning tidigare. Blev mycket skratt i backen trots slit. Tyvärr blev Marit min väninna sjuk när vi kommit igång som bäst. Men jag hade ju Stephan min man med mig under hela utmaningen, dock så slog jag han med 2 vändor i vår backe 😜

Tusen tack för att du tog dig tid att svara på lite frågor Lena och stort grattis till både dig och Stephan!

Instagram: @knagglarna

*Johan Söderblom från Stockholm blev trea i denna utmaning och låg Stephan och Lena hack i häl under hela denna utmaning. Johan samlade ihop hela 25482hm!

Vi säger stort tack till Lumonite som var med som partner till denna utmaning. Lumonite var med och bidrog till utlottningen där Ola Holmström från Sölvesborg vann pannlampan Lumonite Compass R, en riktigt bra löparpannlampa!