Lite lek är aldrig fel

Hur fantastiskt är det inte att det kommer 23 st deltagare till ens träningspass en mörk februarikväll, det är riktigt kallt ute och det är snö överallt! Jag tycker det är helt fantastiskt och det är det som gör att jag tycker att en av dom bästa stunderna på hela veckan är när jag är med som ledare på ett Sweden Runners träningspass!

Överlag så kommer det väldigt mycket deltagare nu på Sweden Runners träningspass runtom i vårt land vilket är jätteroligt att se. Våra ledare i Sweden Runners gör ett fantastiskt jobb och bjuder på riktigt bra och roliga träningspass som lockar nya medlemmar och deltagare! Efterfrågan på Sweden Runners löpargrupper finns där ute och vi kommer inom kort att presentera nya ledare och nya orter där vi kommer att starta upp en löpargrupp. Förhoppningsvis på din ort :)

Denna veckan i Älvdalen så var det Petra som höll i träningspasset och jag själv agera hjälpledare, visade nån löpskolningsövning och var med och peppade. Det är roligt att vara med som hjälpledare för då kan man också köra på lite mer på intervallerna som erbjuds. Petra bjöd på ett backpass och jag passa på att testa mina nya Hoka Speedgoat 3. Speedgoat 2 är ju min favoritsko så det var roligt att testa den nya uppdaterade trean nu och den gjorde mig inte besviken. Utan det är stor chans att den tar över favoritplatsen!

Efter lite härligt jagande på våra MultiTriathlon deltagare i backen ;) så bjöd Petra avslutningsvis på sjukt roliga stjärtlappsintervaller! Intervaller som bjuder på både bra träning för syreupptag och bålen men framförallt så bjuder dessa intervaller på en massa skratt! Och även om man är vuxen så är lite lek aldrig fel!

/ Marcus