Natt BUS

Igår så var det dags för höstens andra gratis lopp som Sweden Runners arrangerar, sk “Fun Runs” där det handlar mer om att träffas och ha roligt tillsammans än att jaga tider. Det var dags för Natt BUS, ett lopp där man springer samma bana som på Backyard Ultra Sydkusten men denna gången handla det om att springa ett varv och inte ett varv i timmen likt Backyard Ultra. Skåne leverera och hade levererat helt underbart väder i form av massa regn och vind som gjorde att banan hade sina härliga partier med massa lera och vatten. Underbara förhållanden helt enkelt och just igår så blåste det rätt så kraftigt också vilket gjorde att löparna fick härlig medvind längs kusten.

Ett tag så blev vi lite oroliga när det visa sig att FIFA helt plötsligt valt att lägga VM playoff mellan Sverige – Italien samma kväll som Natt BUS. Men eftersom att det handla om löpning denna kvällen så visste vi att folk skulle dyka upp och det vi blev ett härligt gäng som samlades denna blåsiga fredag kväll. Ett härligt gäng gav sig iväg när startskottet gick kl 21:00 och det är alltid lika härligt att se ett gäng löpare sticka iväg i mörkret tillsammans med deras pannlampor.

    

Först över mållinjen denna kväll var Mr Sydkusten Marathon som själv var med och sponsra till prisbordet denna kväll. Och bland damerna så var det vår ledare i Sweden Runners Karin som var först över mållinjen. Stort grattis till er och till alla som ställde sig på startlinjen denna fredag kväll!

Denna kväll så hade också HOKA One One skickat med en hel bag med nya Speedgoat 2 skor som löparna fick testa och springa i. Vilket var väldigt uppskattat då i princip halva startfältet valde att testa dessa skor. En väldigt bra sko som passar perfekt på denna BUS banan. Kommer alldeles säkert bli väldigt populär när det är dags för BUS 2018.

Stort stort tack till alla er som valde att dela denna fredags kväll tillsammans med oss och stort stort tack till våra sponsorer Abstrakt Reklam, Runners Store, Sydkusten MarathonSkiStart, TOBO Fitness och Hoka One One, som var med och bidrog med fina priser m.m till Natt BUS!