Nu kör vi igen!

Vi har i princip nyss avslutat vårt äventyr emellan Grövelsjön och Sälen, en löpning blandat med powerhike på 187km. Kommer mycket mer om det äventyret lite senare i bloggen. Och nu beger vi oss söderut för att träffa våra ledare och en hel del av våra medlemmar. Vi kommer även att träffa en del förhoppningsvis nya ledare i Sweden Runners vilket ska bli väldigt roligt. Just det att träffas “på riktigt” och inte bara här över nätet är så oerhört roligt och ger så mycket mer. Att få träffa och träna tillsammans med våra medlemmar och ledare är något som vi verkligen ser fram emot denna veckan!

Denna veckan startar våra löpargrupper i Trelleborg och Svedala upp igen efter lite semesteruppehåll. Så med start nu på onsdag den 9/8 kör dessa grupperna igång igen och tränar minst en dag i veckan ända fram till jul och nyår där det blir ett litet uppehåll igen. Kanske att det trycks in ett extrapass och lite tomtelöpning där! I Norrköping har dom varit flitiga hela sommarn och kört på och tränat varje vecka under sommarn. Nytt för Norrköping är också att där startar vi upp en löpargrupp för nybörjare tisdagen den 22/8. Vi kommer också ha uppstart för våran löpargrupp i Malmö denna månaden. Första träningspasset blir onsdagen den 30/8 och där kör vi nu i starten vårt upplägg Begin2Run för nybörjare. Detta upplägget kör vi dom första 10 veckorna. Så mycket som är på G denna månaden och förhoppningsvis så kommer vi presentera fler orter med nya löpargrupper inom en snar framtid!

Det är ju ett tag sen det var nationaldagen men det spelar ingen roll, så här fint klädda var vår grupp i Norrköping den dagen, vilket härligt gäng :)!!!

Nationaldagslöpning!!!