Sweden Runners = Sverige Löpare

När kan man kalla sig en Löpare?

Det kan man göra från att man tar sitt första löpsteg, då är man en Löpare! Man hör ofta folk säga att dom inte är någon “riktig löpare” för de är nybörjare, springer inte så snabbt eller långt SKITSNACK vill jag säga! Om du tar ett löpsteg så är du en löpare enligt mig men sen är vi alla självklart på olika nivåer.

Sweden Runners är för alla! Vi ska alla stolt kunna strecka på oss och säga att vi är en “Svensk Löpare”!

Jag heter Petra Ekenstierna och är en av grundarna till Sweden Runners.
Jag tog mitt första löpsteg i början av 2012 och under de gångna åren har jag tagit fler eller färre löpsteg, snabbare och långsammare, oftare och mer sällan men jag har alltid varit en LÖPARE!

Jag blir inspirerad av att höra andras storys kring hur de började springa. Somliga kämpar med första steget andra kan bara ge sig ut och kuta känns det som.

Jag hör till kategorin som fick kämpa med första steget och andra och tredje osv…..

Nog om mig….. nu vill jag höra eran story!

Vill du vara med och dela din story med andra, vara med och inspirera andra genom vår blogg, Instagram och Facebook? Berätta gärna om varför just du valt att bli medlem i Sweden Runners!

Skriv då gärna ett mail till oss på info@swedenrunners.se  med rubriken “Min story” och bifoga gärna någon bild om ni har någon som ni vill dela med er utav.

/Kram på er alla där ute

PS. Ovan bild är från ett av de där löppassen när allt kändes tungt innan passet… så där tog jag till med materiella ting 🙂

Hoka One One´s slogan är “Time To Fly” så självklart knöt jag på min mina Hoka One One Evo Jawz skor 🙂

Och Karlsson på taket flyger ju med hjälp av sin propeller på huvudet så självklart åkte även den kepsen på denna dagen.

Hjälpte det? Tja någon nytta gjorde det nog för det blev ett av de roligaste passen den sommaren 🙂