Till helgen ska jag ta mina första löpsteg

Nu har det gått 4 veckor sedan operationen och benet läker fint 🙂
Är så glad att såren läker fint, jag brukar ha problem med läkningen och var väldigt orolig för benen då jag har tagit bort väldigt mycket lymfkörtlar i ljumsken tidigare men det är kanske dax för mig att ha turen med mig nu.

Jag har inte vågat springa på benet än men till helgen tänkte jag testa en kortare runda och hoppas på att det ska vara smärtfritt. Är faktiskt väldigt nervös inför detta är så rädd att det ska kännas som tidigare i benet. Just nu vågar jag inte hoppas för mycket av rädsla av att bli besviken.
Var ute på längdskidorna här om dagen, har testat ett par mindre rundor tidigare i lugnt tempo men nu testa jag att köra på, dra upp pulsen och lägga in en extra växel….. vågar knappt tro det var sant
Jag tog mig runt 5 km med en förbättring på 6 min och viktigast av allt SMÄRTFRITT jag fick ingen mjölksyra i benet, inget stelt träben att dra runt på utan bara en allmän trötthet jämnt fördelat i underkroppen och puls JA jag hade flås för en gångs skull!!!!!!!
Har inte på väldigt väldigt länge kunna köra någon sport med högre flås då benet stoppat mig så långt innan men nu…. 🙂

Ja jag vill knappt tro att detta är sant, kanske var det bara en bra dag… kanske är det så här det ska kännas och kommer kännas framöver
Ögonen blev lite tårfyllda när jag kom in efter min skidrunda men jag försöker att inte ta ut lyckan för tidigt, jag måste testa fler gången och jag måste testa löpningen.
Har belönat mig själv med att beställa ett par nya Hoka EVO Jaws som kommer att bli min lilla present lagom till barmarken kommer och jag ska hitta tillbaka till mina långpass och längtar så efter att få släppa loss benen på fjället.

Hoka EVOJaws