Vilken fantastisk vecka!

Nu är vi igång och vi är så otroligt glada för alla som kom på våra premiärträningar i Kågeröd, Svedala och Trelleborg! Så många härliga människor och sådan glädje ni sprider till varandra, fortsätt så för det är det träning handlar om “Att det ska vara roligt”!


“Det bästa jag vet med löpningen är att jag får utbyta så många samtal med så många unika människor, människor jag förmodligen aldrig hade kommit i kontakt med om det inte vore för löpningen. Man blir som en stor löparfamilj :)” / Petra

Nu till att börja med löpträning…..

Var stolta över er själv för allt ni gör, bara att knyta på sig skorna och gå utanför dörren är ett steg i rätt riktning, det steget är kanske ett steg mer än du tidigare tagit! Begin2Run är anpassat för dig som är helt nybörjare, som tidigare inte sprungit 1m eller för dig som känner att du aldrig kommer att kunna springa….. låt oss visa dig att det kommer du att kunna göra!

Att börja springa handlar om att ta ett steg i taget, att inte jämföra sig med andra utan att utgå ifrån sina egna förutsättningar. Att bygga upp sin egen kondition, löpteknik och styrka från grunden kommer att ge det skonsammaste och bästa resultatet.

Det är lätt att få blodad tand när man kommer igång med träningen vilket är väldigt roligt MEN glöm inte bort att kroppen också behöver sina vilodagar.

Att lyssna på sin kropp är viktigt, om det gör ont någonstans så är det kroppen sätt att säga ifrån, ta din kropps varningsrop på allvar. Kanske är smärtan tillfällig och går över med vila, prova vad som är bäst för just dig, men träning ska inte göra ont.
Våra fantastiska ledare finns där för att stötta, peppa och coacha just dig till att bli en bättre löpare.

Vi är otroligt stolta och glada för våra ledare som gjorde ett suveränt jobb i veckan som varit. Tusen tack för att ni väljer att vara ledare hos oss och att ni är med och bygger upp denna löparfamilj!!!

                        

Tusen tack alla som kom på passen i veckan och jag hoppas att vi får se er alla igen nästa vecka.

Glöm inte bort det viktigaste:

“ It´s all about the smiles, not the miles”

/ Petra