Resor & Läger

Följ med oss på något av våra löparäventyr och berika dig med vacker natur, trevlig sällskap och kravlös löpning där upplevelsen är i fokus! Löparläger på Vasaleden

Vad: Under två dagar springer vi dom klassiska 90 km från Berga By, Sälen till Mora. Sträckan delas upp så att vi dag 1 springer 47 km till Evertsberg och dag 2 springer resterande 43 km till målet i Mora. Förutom den härliga löpningen i det fina Dala landskapet så kommer det bli en helg som bjuder på massor av skratt, härlig natur och gott sällskap. 
Var: Vasaloppsleden mellan Sälen och Mora
För vem: Detta är lägret för dig som är nyfiken på att springa Vasaloppsleden med likasinnade och som vill testa på att springa lite längre sträckor. Dessutom ett perfekt läger för dig som är anmäld eller funderar på att anmäla dig till någon av loppen under Vasaloppets sommarvecka.
När: 6 – 7 Juli 2024

Vasaleden

Löparläger i Älvdalen

Vad: Vi hälsar dig varmt välkommen till det vackra löparmeckat Älvdalen i Dalarna!
Det undangömda paradiset med en natur som är så vacker att man inte kan se sig mätt.
Skogar fyllda med härliga stigar som omges utan ett hav av blåbär, så man bara kan stanna till och fylla på med skogen egna energi!
Här dricker vi vattnet direkte från vattendragen.
Var: Älvdalen, Dalarna
För vem: Detta läger har ett upplägg med olika nivåer och passar dom flesta löpare. Vi kommer att springa både kort och långt och du kommer att ha möjlighet att välja mellan olika distanser. Du kan välja ett mer utmanande upplägg och du kan välja att ta det lite “lugnare”. Det är också helt upp till dig om du väljer att vara med på allt i programmet eller om du kanske väljer att själv upptäcka lite mer av Älvdalen och njuta av egentid.
När: Mer info kommer

Löpläger Älvdalen