Löpar och träningsresor

Våra träningsresor och löparläger varierar från barmark till snö, från platten till höjden, från vandring till löpning, från relax till högintensivt. Vi vill att just DU ska vilja följa med oss på våra familjära äventyr! Boka tidigt så det inte blir fullbokat och för billigare pris!


Sweden Runners löparresa träningsresa Turkiet

LÖPAR OCH TRÄNINGSRESA I SOL OCH VÄRME!

Byt ut dina vanliga löpspår i ur och skur mot sol och värme i Turkiet i höst och följ med oss på ett löparäventyr. Det här är löparresan den perfekta för dig som vill åt den perfekta kombinationen av solsemester med familjen med träning i vackra landskap. LÄS MER

Njut av sommarväder i oktober samtidigt som du får löpträning, funktionellträning och massor av inspiration från våra bästa instruktörer under en veckas träningsresa. Vare sig du är van löpare eller nybörjare så är denna vecka något för dig!

  • När: 4 – 11 oktober
  • Var: 5 – stjärniga Pegasos World i Turkiet, direkt vid stranden i Side
  • Från: Arlanda, Göteborg eller Köpenhamn

BOKA INNAN DEN 31/3 FÖR EARLY BIRD PRISER!


Löparläger Sweden Runners träningresa Grövelsjön

LÖPARLÄGER I GRÖVELSJÖFJÄLLEN

Vill du också knyta på dig skorna, ta ett djupt andetag och andas in Grövelsjöfjällets friska luft och njuta av lugnet som infinner sig på fjället! Njuta av den milsvida utsikten över svenska och norska fjället och vila ögonen på renarna som springer vilt omkring dig. Följ då med oss  på denna löparresa till Grövelsjöfjällen där upplevelsen står i fokus! LÄS MER 

BOKA INNAN DEN 30/4 FÖR EARLY BIRD PRISER!


Ultraläger Löparläger träningsresa Sweden Runners

ULTRALÄGER 185 KM SÖDRA KUNGSLEDEN

Ta dig an denna fantastiska utmaning sommarn 2018! Med ryggsäck och löparskor så tar vi oss an Södra Kungsleden mellan Grövelsjön och Högfjället i Sälen. Detta är en löparresa och ett löparäventyr som du inte vill missa! 

Mer info kommer inom kort


Training Camp Mikes Gym Marbella 2018

Mer info kommer inom kort……


Turskidåkarweekend i Grövelsjöfjällen 5-8 April

Sista Chansen anmälan stänger inom kort 

Vill du också knäppa på dig turskidorna, höra fraset från snön under dig och andas in fjällets friska luft? Följ då med oss på turskidor när vi i lugnt tempo tar oss ut på lagom långa dagsturer i Grövelsjöns fantastiska fjäll.

Läs mer om resan här