Resor & Läger

Boka en resa, ett äventyr, ett löparläger med oss och upplev vacker natur och riktiga upplevelser tillsammans med oss!Löparläger på Vasaleden

Vad: Under två dagar springer vi dom klassiska 90 km från Berga By, Sälen till Mora. Sträckan delas upp så att vi dag 1 springer 47 km till Evertsberg och dag 2 springer resterande 43 km till målet i Mora. Förutom den härliga löpningen i det fina Dala landskapet så kommer det bli en helg som bjuder på massor av skratt, gott sällskap och god mat!
Var: Vasaloppsleden mellan Sälen och Mora
För vem: Detta är lägret för dig som är nyfiken på att springa Vasaloppsleden med likasinnade och som vill testa på att springa lite längre sträckor. Dessutom ett perfekt läger för dig som är anmäld eller funderar på att anmäla dig till någon av loppen under Vasaloppets sommarvecka.
När: 1 – 2 Juli 2023

Löpaläger Vasaleden Sweden Runners

Löparläger i Älvdalen

Vad: Tillsammans med Svenska Marathonsällskapet hälsar vi dig varmt välkommen till det vackra löparmeckat Älvdalen i Dalarna!
Var: Älvdalen, Dalarna
För vem: Detta läger har ett upplägg med olika nivåer och passar dom flesta löpare. Vi kommer att springa både kort och långt och du kommer att ha möjlighet att välja mellan olika distanser. Du kan välja ett mer utmanande upplägg och du kan välja att ta det lite “lugnare”. Det är också helt upp till dig om du väljer att vara med på allt i programmet eller om du kanske väljer att själv upptäcka lite mer av Älvdalen och njuta av egentid.
När: 14 – 17 september 2023

Löparläger Älvdalen

Längdskidläger i Grövelsjön

Vad: Vi åker längdskidor i dom härliga Grövelsjöfjällens längdspår och utvecklar vår teknik och våra färdigheter på längdskidorna.
Var: Grövelsjön
För vem: Ett längdskidläger som passar bra för dig som är nybörjare på längdskidor eller för dig som redan åkt längdskidor en hel del men vill utveckla de färdigheter du redan har.
När: 5-8 Januari 2023

Längdskidläger Sweden Runners Grövelsjön