Resor/Läger

LÖPARRESOR OCH LÖPARLÄGER 2018/2019

Våra träningsresor och löparresor varierar från barmark till snö, från platten till höjden, från vandring till löpning, från relax till högintensivt. Vi vill att just DU ska vilja följa med oss på våra familjära äventyr! Boka tidigt så det inte blir fullbokat och för billigare pris!


Personlig träning Sweden Runners löpcoaching

LÖPAR- OCH TRÄNINGSRESA I SOL OCH VÄRME Turkiet 4-11 Oktober!

SISTA CHANSEN

Byt ut dina vanliga löpspår i ur och skur mot sol och värme i Turkiet i höst och följ med oss på ett löparäventyr. Det här är löparresan den perfekta för dig som vill åt den perfekta kombinationen av solsemester med familjen med träning i vackra landskap. LÄS MER

Njut av sommarväder i oktober samtidigt som du får löpträning, funktionellträning och massor av inspiration från våra bästa instruktörer under en veckas träningsresa. Vare sig du är van löpare eller nybörjare så är denna vecka något för dig!

  • När: 4 – 11 oktober
  • Var: 5 – stjärniga Pegasos World i Turkiet, direkt vid stranden i Side
  • Från: Arlanda, Göteborg eller Köpenhamn

LÄS MER HÄR


Turskidweekend i Grövelsjöfjällen 11-14 April 2019

Vill du också knäppa på dig turskidorna, höra fraset från snön under dig och andas in fjällets friska luft? Följ då med oss på turskidor när vi i lugnt tempo tar oss ut på lagom långa dagsturer i Grövelsjöns fantastiska fjäll.

LÄS MER HÄR


Swedeb Runners Skidläger Grövelsjön

Längdskidläger i Grövelsjön 10-13 Januari 2019

Drömmer du om att åka Vasaloppet? Lära dig grunderna i att stå på längdskidor eller utveckla de färdigheter du redan har?
Oavsett så kommer du att förbättra din teknik under dessa dagarna tillsammans med oss.
OBS: Endast 12 platser

LÄS MER HÄR


ULTRALÄGER 185 KM SÖDRA KUNGSLEDEN 17-21 Juli 2019

Ta dig an denna fantastiska utmaning sommarn 2019! Med ryggsäck och löparskor så tar vi oss an Södra Kungsleden mellan Grövelsjön och Högfjället i Sälen. Detta är en löparresa och ett löparäventyr som du inte vill missa!

LÄS MER HÄR