Resor & Läger

Boka en resa, ett äventyr, ett löparläger med oss och upplev vacker natur och riktiga upplevelser tillsammans med oss!Löparläger på Vasaleden

Vad: Under två dagar springer vi dom klassiska 90 km från Berga By, Sälen till Mora. Sträckan delas upp så att vi dag 1 springer 47 km till Evertsberg och dag 2 springer resterande 43 km till målet i Mora. Förutom den härliga löpningen i det fina Dala landskapet så kommer det bli en helg som bjuder på massor av skratt, gott sällskap och god mat!
Var: Vasaloppsleden mellan Sälen och Mora
För vem: Detta är lägret för dig som är nyfiken på att springa Vasaloppsleden med likasinnade och som vill testa på att springa lite längre sträckor. Dessutom ett perfekt läger för dig som är anmäld eller funderar på att anmäla dig till någon av loppen under Vasaloppets sommarvecka.
När: 1 – 2 Juli 2023

Löpaläger Vasaleden Sweden Runners

Ultraläger på Södra Kungsleden 180 KM

Vad: Ett fantastiskt äventyr och en riktig utmaning! Med ryggsäck och löparskor så tar vi oss an Södra Kungsleden mellan Grövelsjön och Högfjället i Sälen. Detta är en löparresa och ett löparäventyr som du inte vill missa!
Var: Södra Kungsleden mellan Grövelsjön och Högfjället, Sälen
För vem: För dig som är ute efter ett riktigt löparäventyr och som är van vid lite längre distanser.
När: Inget nytt datum bestämt

Sweden Runners löparläger

Längdskidläger i Grövelsjön

Vad: Vi åker längdskidor i dom härliga Grövelsjöfjällens längdspår och utvecklar vår teknik och våra färdigheter på längdskidorna.
Var: Grövelsjön
För vem: Ett längdskidläger som passar bra för dig som är nybörjare på längdskidor eller för dig som redan åkt längdskidor en hel del men vill utveckla de färdigheter du redan har.
När: 5-8 Januari 2023

Längdskidläger Sweden Runners Grövelsjön