Resor & Läger

ÅK PÅ ETT ÄVENTYR TILLSAMMANS MED OSS!

Våra träningsresor och löparresor varierar från barmark till snö, från platten till höjden, från vandring till löpning, från relax till högintensivt. Vi vill att just DU ska vilja följa med oss på våra familjära äventyr! Boka tidigt så det inte blir fullbokat och för billigare pris!


Ultraläger på Södra Kungsleden 180 KM

ENDAST 2 PLATSER KVAR
Vad: 
Ett fantastiskt äventyr och en riktig utmaning! Med ryggsäck och löparskor så tar vi oss an Södra Kungsleden mellan Grövelsjön och Högfjället i Sälen. Detta är en löparresa och ett löparäventyr som du inte vill missa!
Var: Södra Kungsleden mellan Grövelsjön och Högfjället, Sälen
För vem: För dig som är ute efter ett riktigt löparäventyr och som är van vid lite längre distanser.
När: 17 – 21 Juli 2019

LÄS MER OCH BOKA

 


Ultraresa till Gran Canaria NYHET

Endast 13 platser
Vad: Ett riktigt äventyr där vi tar oss an Transgrancanarias 128 km sträckning.
Var: Från Las Palmas till Maspalomas
För vem: För dig som som vill vara med på ett riktigt äventyr, älskar att springa trail och van vid att vara ute långa dagar!
När: 19-24 November
Sista anmälningsdag: 20190831

LÄS MER OCH BOKA

Sweden Runners Gran Canaria

 


Längdskidläger i Grövelsjön

Vad: Vi åker längdskidor i dom härliga Grövelsjöfjällens längdspår och utvecklar vår teknik och våra färdigheter på längdskidorna.
Var: Grövelsjön
För vem: Ett längdskidläger som passar bra för dig som är nybörjare på längdskidor eller för dig som redan åkt längdskidor en hel del men vill utveckla de färdigheter du redan har.
När: 2 – 5 Januari 2020

LÄS MER OCH BOKA


Tävlingsresa till Kroatien

Vad: En vecka där vi springer, tränar och tar del av Kroatiens kultur och lär känna invånarna. Backträning till vinprovningen, Kroatisk malagningskurs, utflykter m.m. och veckan avslutas med KRKA Ultra Challenge ett lopp där man väljer mellan 10 km, 27 km, 53 km eller 80 km!
Var: Skradin, den soliga kusten mellan Split & Zadar
För vem: För dig som vill kombinera träning och kultur. Som vill komma lokalborna mer in på livet, få besöka Kroatien på ett djupare plan och för dig som vill avsluta resan med att delta i KRKA Ultra Challenge.
När: 2020