Resor & Läger

ÅK PÅ ETT ÄVENTYR TILLSAMMANS MED OSS!

Våra träningsresor och löparresor varierar från barmark till snö, från platten till höjden, från vandring till löpning, från relax till högintensivt. Vi vill att just DU ska vilja följa med oss på våra familjära äventyr! Boka tidigt så det inte blir fullbokat!


 

Ultraläger på Södra Kungsleden 180 KM

OBS: Få platser kvar

Vad: Ett fantastiskt äventyr och en riktig utmaning! Med ryggsäck och löparskor så tar vi oss an Södra Kungsleden mellan Grövelsjön och Högfjället i Sälen. Detta är en löparresa och ett löparäventyr som du inte vill missa!
Var: Södra Kungsleden mellan Grövelsjön och Högfjället, Sälen
För vem: För dig som är ute efter ett riktigt löparäventyr och som är van vid lite längre distanser.
När: 15 – 19 Juli 2020

LÄS MER OCH BOKA


Gran Canaria – ett löparäventyr! 

Vad: Ett riktigt äventyr där vi tar oss an Transgrancanarias 128 km sträckning.
Var: Från Las Palmas till Maspalomas
För vem: För dig som som vill vara med på ett riktigt äventyr, älskar att springa trail och van vid att vara ute långa dagar!
När: 17-22 November
Sista anmälningsdag: 2020-10-01 (Max 14 deltagare)

LÄS MER OCH BOKA


Längdskidläger i Grövelsjön

Vad: Vi åker längdskidor i dom härliga Grövelsjöfjällens längdspår och utvecklar vår teknik och våra färdigheter på längdskidorna.
Var: Grövelsjön
För vem: Ett längdskidläger som passar bra för dig som är nybörjare på längdskidor eller för dig som redan åkt längdskidor en hel del men vill utveckla de färdigheter du redan har.
När: 7 – 10 Januari 2021

LÄS MER OCH BOKA

Längdskidläger Sweden Runners GrövelsjönTurkiet löparresa och träningsresa i ett!

Obs: Anmälan är stängd

Vad: Byt ut dina vanliga löpspår i ur och skur mot sol och värme i Turkiet och följ med oss på ett löparäventyr. Det här är den perfekta löp och träningresan för dig som vill åt den perfekta kombinationen av solsemester med familjen och träning i vackra landskap!
Var: Pegasos World i Turkiet, direkt vid stranden i Side, Turkiet
För vem: För dig eller familjen som vill kombinera sol och bad med träning. Oavsett om du väljer att hänga med på härlig upplevelselöpning i vacker natur eller endast vill träna på hotellet.  För att njuta av löparutflykterna bör man ha testat att springa 10 km tidigare.
När: 3-10 maj 2020 (obs flyg från Oslo 2-9 maj)

LÄS MER