Ellinore sprang Uswe Trail 21,1 km

Medlem i Ellinore

I Sölvesborg så styr ledarna Jimmy och Anna Schön upp så att medlemmarna i träffas och tillsammans så springer dom de olika loppen i TRS Virtual Series. Ellinore Persson är medlem i Sweden Runners och tränar tillsammans med Sölvesborggänget på tisdagarna och hänger också med på helgerna när det är dags för lopp! Praktikant Hanna tog ett snack med Ellinore efter helgens Uswe Trail 21.1 km.

Hej Ellinore, grattis till ett väl utfört lopp i helgen! Hur upplevde du helgens halvmarathon?
– Tack! Helgens halvmaraton i Trs virtual series sprang jag i ett skogs parti i Valje i närheten av Sölvesborg. Där finns fyra distanser att välja mellan och för att få ihop min halvmara tog jag fyra varv på 5 km plus en liten tur till för att få ihop distansen. Det var en härlig plats att springa på! Att vara med och delta ihop med de andra löparna i Sweden Runners skapar en fin gemenskap. Att var och en jobbar på sitt men ändå tillsammans. Kan bara bli fantastiskt!

Vilka lopp i TRS virtual series har du hittills deltagit i?
– Jag har deltagit i Merrel Höjdmeter tillsammans med gänget här men var inte anmäld till tävlingen. Det var jätteroligt och jag fick mersmak så nu har jag deltagit i tävlingarna Trailrunning Sweden Store 12 km trail, Icebug trail 16 km och Uswe trail 21,1 km. Än så länge. Det är inte slut ännu!

Hur har dina förberedelser sett ut inför loppen?
– Jag tycker att det är viktigt att äta och dricka bra dagen innan. Kolla in plats och distans, få en bild av utmaningen. Se till att få en god nattsömn. Sist men inte minst en stadig frukost.

På lördag den 16 maj så väntar Nvii Trail 42,2 km & 9 km i TRS Virtual Series. Mer info om loppen och anmälan hittar ni HÄR