Malmö nybörjarlöpning

Sweden Runners fortsätter att växa och det är väldigt roligt att det nu är dags för Malmö att få sin egen Sweden Runners löpargrupp. Nästa vecka onsdagen den 30/8 startar vi upp en löpargrupp för nybörjare!!!

Välkomna att träna med oss i Sweden Runners. Nu startar vi upp i Malmö och vi erbjuder ledarledda träningspass varje vecka framöver. Dom första tio veckorna kommer att vara anpassade för nybörjare med ett upplägg vi kallar Begin2Run. Ni är varmt välkomna och det är alltid gratis att prova på ett träningspass. Anmäl er till provträning här.

Självklart kommer vi ha förmånligare priser på våra medlemskap Årslöparn och Månadslöparn fram till den 30/8. Teckna Årslöparn för 1245kr (ordn.pris 1445kr) och startavgift på Månadslöparn för 295kr (ordn.pris 395kr). Läs mer om våra medlemskap här.

TRÄNA I GRUPP
Att träna och löpträna i grupp gör träningen väldigt mycket roligare. Många gånger när man tränar ensam så kan motivationen minska och det kan vara både jobbigt och tråkigt att få till dom där intervallerna. Men att träna tillsammans i grupp gör det mycket enklare när man peppar varandra under träningspassen. Så kom igång och träna tillsammans med oss och ni kommer känna er piggare, gladare och bli fulla av energi!!!