Nya löpargrupper

Under februari månad så presenterade vi tre stycken nya orter där vi startar upp nya träningsgrupper. Och det är fantastiskt roligt att se sen vi startade Sweden Runners och fick våran första medlem i maj förra året så kan vi nu stoltsera med grupper på sex st orter. Och då är fler orter på ingång! Vi trodde aldrig i vår vildaste fantasi att Sweden Runners skulle kommit så här långt redan men det är otroligt häftigt vilket intresse vi märker av. Och våra ledare som vi har i Sweden Runners, vilka fantastiska människor som verkligen brinner för träning och löpning, som vill vara med på vår resa och som verkligen älskar att få motivera och peppa våra medlemmar!

Som jag skrev ovan så har vi idag träningsgrupper på sex st orter och dom grupper som varit aktiva redan ett längre tag är Norrköping, Malmö och Trelleborg. Dom nya orterna som vi presenterat nu under februari är Göteborg, Lund och Mörrum/Karlshamn. På dom nya orterna har vi just nu fria provträningar och sedan är det riktig uppstart för grupperna i början av april. Se nedan för mer info

En annan rolig nyhet är att vi kommer att satsa på två grupper i Göteborg. En i Partille (Sweden Runners – Göteborg) som leds av Jessica Aideborn Hartikainen och en som kommer att hålla till i Slottsskogen/Änggårdsbergen (Sweden Runners – Göteborg City) som kommer att ledas av Peter Sjöberg som vi hälsar välkommen till Sweden Runners! Peter kommer vi självklart att presentera lite närmre inom kort här på bloggen.

Det perfekta för våra medlemmar i Göteborg är att i Partille tränar vi på tisdagar och i Slottsskogen/Änggårdsbergen tränar vi på torsdagar!

Rolig nyhet nummer 2 är att vi startar också upp en träningsgrupp i Älvdalen som kommer att ledas av mig Marcus och Petra min fru. Vi kanske också får presentera oss lite närmre på bloggen inom kort 🙂

Som medlem i Sweden Runners så tränar man självklart fritt i vilken grupp man vill och det är alltid gratis att komma och prova på en träning. Vi gjorde en stor förändring i vårt medlemskap nu inför 2018 så att fler ska ha möjlighet att kunna träna tillsammans med oss och ett medlemskap för 2018 (kalenderår) i Sweden Runners kostar inte mer än 449kr! Läs mer här

Varmt välkomna att träna med oss i våra grupper!!! Se nedan för mer info om provträningar och uppstart av grupper och ha en fantastisk kväll!

Provträningar

  • Göteborg: Tisdag 6/3 och 20/3
  • Lund: Tisdag 6/3
  • Mörrum/Karlshamn: Torsdag 8/3 och 22/3

Uppstart

  • Göteborg City (Slottsskogen/Änggårdsbergen): Torsdagen den 22 mars
  • Göteborg (Partille): Tisdagen den 3 april
  • Lund: Tisdagen den 27 mars
  • Mörrum/Karlshamn: Torsdagen den 5 april
  • Älvdalen: Tisdagen den 10 april

Det finns även en Facebook grupp ni kan gå med i för respektive ort utöver Sweden Runners egen Facebook sida. I dessa grupperna så presenterar ledarna på våra orter veckans kommande träningspass och nyheter just gällande gruppen på din ort. Som medlem är det bra om man går med i dessa grupper dels för att del av veckans träning men även om t.ex ett pass skulle behövas ställas in så presenteras det via Facebook gruppen. Klicka på länk nedan för att komma till respektive orts Facebook grupp.

/Marcus