Run Rabbit Run med Irene

Under påsken så körde vi en virtuell utmaning Run Rabbit Run och det var över 400 st anmälda som var med och stod för fantastiska prestationer! Vi kontaktade Irene en av alla anmälda som deltog i utmaningen 

Hej Irene, grymt jobbat under Run Rabbit Run! Under denna utmaning kunde man välja mellan flera olika klasser, vilken valde du?
– Jag valde maraton som utmaning för jag tänkte att det var en lagom sträcka att avverka på 8 dagar. Har i år bara haft 20-25 km i veckosnitt  så det blev ju ändå en rejäl ökning. Fick ihop maran på 6 dagar o är jättenöjd.

Du ska vara supernöjd!!! Vad tycker du om dessa virtuella lopp och utmaningar nu när vi inte kan arrangera “riktiga” lopp?
– Virtuella lopp är bra som substitut för de riktiga loppen men jag längtar efter att få träffas på riktigt. Hoppas hoppas att vi snart är tillbaka i det gamla livet igen.

Vad var roligast med Run Rabbit Run?
–  Det bästa med Run Rabbit Run är nog den kontakt jag får med andra löpare även om det bara är via Facebook. Kul att följa alla. Även om vi har olika mål o förutsättningar så för löpningen oss samman.

Härliga avslutande ord och stort grattis till din prestation Irene och stort grattis till alla er som varit med och kämpat under Run Rabbit Run! Nu blickar vi framåt mot den 22 maj och då vi bjuder på en virtuell Backyard Ultra och självklart så hoppas vi på att få se minst lika många i startlistan då!!!