Lagtävling och smiles and miles med Therese!

Det är dags för det sista loppet i TRS Virtual Series och hela serien avslutas med en ny härlig lagtävling. Vi har tagit oss ett snack med Therese Lauber från Bollnäs som är ledare i Sweden Runners och som kommer att springa denna avslutande tävling tillsammans med två andra Bollnäs tjejer!

Hej Therese! Vad roligt att ni ska springa Team Trail 50 km, berätta hur ser ert upplägg ut inför denna lagtävling?
– 
Hej, denna helg kommer vi teama upp med löpare från Morgonmys Runners men även andra lag från Sweden Runners och köra en led som kallas för Näbbkexleden. Jag har själv aldrig löpt den sträckan och ser verkligen fram emot det då jag hört det ska vara en väldigt vacker led! Vi kommer att starta tillsammans allihopa men vi kommer att tidigarelägga starten till kl 8:00 pga värmen.

Laget är ett damlag som består av mig, Nathalie Söderberg Pettersson och Maron Dawet.
I vårat lag har vi valt att inte sätta något krav på prestation och tider utan kör loppet som härlig tillsammanslöpning med en fin möjlighet att utmana sig själv och utforska sina egna styrkor. Utan press. Plus att man får en riktigt grym naturupplevelse! 😍👌🏻

Har du deltagit i några tidigare lopp i TRS Virtual Series?
Jajamensan, jag var med på Team Trail 30k som gick av stapeln på Nationaldagen och då körde jag tillsammans med ett annat damlag. Och förr förra helgen så sprang jag Sweden Runners virtual Backyard Ultra.

Vad tycker du om alla dom virtuella loppen som arrangeras?
Jag tycker att de virtuella loppen är kanon! Otroligt bra initiativ! Man värnar om folkhälsan samtidigt som man motiverar människor att ge sig ut att löpa.
På det här sättet undviker man folksamlingar samtidigt som man rör på sig och kan hålla sig i form utan risk. Jag tror att man kanske når ännu fler löpare på det här viset genom att man kan springa var som helst!

Spring snyggt på lördag och glöm inte dricka vatten! 👊🏻💞 Smiles and miles!

Tack Therese för att du tog dig tid och svara på lite frågor och stort lycka till på lördag! På lördag 27/6 så väntar sista tävlingen i TRS Virtual Series, Team Trail 50 km. En lagtävling där man teamar upp och springer 50 km tillsammans! Hur distansen fördelas inom laget är valfri och upplagd för taktik. Eftersom att loppet är virtuellt kan dina lagkompisar befinna sig var som helst. Anmälan och mer info hittar du HÄR