Distansrekord och Team Trail 30 km för Anna!

Praktikant Hanna har tagit sig ett snack med Anna Schön som är ledare i Sweden Runners. Den gångna helgen sprang Anna Enervit Distansrekord där hon lyckades springa till sig ett nytt PB! Nu till helgen så väntar Team Trail 30 km där hon hoppas på stor uppslutning och på flera lag ifrån Sölvesborg!

Hur Anna, hur gick det i helgen? Blev det distansrekord?
– Hej, tack det gick bra i helgen! Jag lyckades springa till mig distansrekord på drygt 5mil, någon liten km längre än innan men det blev rekord. Sprunget 47 km på en Backyard tidigare och 28 km på ett trail a-b lopp så jag är jättenöjd.

Ni var ett helt gäng som samlades i Sölvesborg, fick vi se fler distansrekord?
– Vi är ett stort gäng i Sölvesborg som tränar ihop på tisdagar och nu när vi kört #trsvirtualseries så har många valt att springa med oss även på lördagar! Verkligen jättekul, att se denna löparglöd och glädje som växer fram i gruppen och alla individuella utvecklingar, allt från stort till smått. Jag är så galet imponerad av alla och en var!

I lördags var vi ca 25 st som antog utmaningen om distansrekord.  Vi hade lagt en varvbana på ca 3,5 km sen var det bara att kuta 😊 En del var ute några timmar och andra många timmar. Gemenskapen i vårt varvningsområde var enorm, här stannade man till för att få i sig lite nödvändig energi men också för att känna in löparglädjen och hejaropen inför nästa varv.

Och vår PB klockan gick varm!!!! Det ena rekordet efter det andra levererades. Riktigt kul!!!

Hänger du med till helgen när det är dags för Team trail 30 km?
– Självklart står jag på startlinjen på lördag och hoppas att få med oss några lag från Sölvesborg även då. Har aldrig startat ett teamlopp tidigare men gillar idén, det gör att alla kan vara med den distansen man behärskar för tillfälligt. Superspännande och även i helgen har vi lagt en start där det finns möjligheter till olika uppmärkta distanser. Så kom igen nu, anmäl ett lag och häng med!

Denna helg på självaste Nationaldagen den 6 Juni så väntar Team Trail 30 km i TRS Virtual Series. Teama upp och fira Sverige tillsammans! All info om loppen och anmälan hittar ni HÄR