Full fart från start för Lotta!

Praktikant Hanna fortsätter att kolla läget med våra medlemmar runtom i landet och denna gång tog hon sig ett snack med Lotta Grundin ifrån Älvdalen som sprang Salming Trail 6 km tillsammans med ett helt gäng Sweden Runners medlemmar!

Hej Lotta, hur la du upp helgens 6 km lopp? Var det full fart från start eller gick du ut lugnt?
– Hej Hanna, ja det blev att jag gick ut ganska snabbt från start och vid ca 4 km kom en annan Sweden Runners medlem ikapp mig och henne hade jag då som draghjälp in till mål.

Vilka lopp i TRS Virtual Series har du hittills deltagit i?
– Jag har varit med på USWE trail 21,1 km, Nvii 9 km och Salming trail 6 km än så länge 😉

Jag har förstått att det blev distansrekord för dig under ett av TRS Virtual Series lopp, kommer du försöka slå det nu när det till helgen vankas distansrekords tävling?
– Ja det blev nytt distansrekord när jag sprang USWE trail 21,1 km och jag är fortfarande själv positivt överraskad av att det gick så bra att springa/lufsa så långt och länge utan att vara så värst förberedd! Det var så att jag frågade min kompis Lina om hon skulle vilja hänga med mig på 21,1 km dagen efter, så vi bestämde oss så sent som kl 18 på fredag kväll för att delta. Jag har inte bestämt mig om distansrekord än till helgen, men känner jag mig själv rätt så finns stor chans att det blir så 🙈

På lördag 30/5 så är det dags för det sista maj loppet i Trs Virtual Series Enervit distansrekord. I juni så dyker det upp nya trevliga lopp och ni hittar all info om loppen och anmälan HÄR