Uppstart för nya löpargrupper!

Vi verkligen jätteglada att kunna presentera för er att nu drar vi äntligen igång nya löpargrupper! Denna gång är det dags för Göteborg, Lund och Mörrum/Karlshamn att få sin egen Sweden Runners löpargrupp. På dessa orter kommer vi nu under februari och mars att köra en del provträningar innan vi har riktigt uppstart för grupperna i början av april. Läs mer om grupperna

Ett medlemskap för 2018 i Sweden Runners kostar inte mer än 449 kr och då kan ni vara med och träna med oss året runt i alla våra löpargrupper plus att du får en massa fina medlemsförmåner! Men självklart så får man ju alltid komma och provträna med oss innan man väljer att teckna ett medlemskap hos oss. Och det är ju därför vi startar med dessa provträningar så att ni ska kunna få testa på innan ni bestämmer er för om ni vill bli en del av Sweden Runners familjen!

Dom första provträningarna på respektive ort kommer att hållas under vecka 8 och 9. Se nedan tid och plats för respektive ort.

Ni får väldigt gärna också gå in på våra Facebook evenemang gällande provträningarna och klicka i om ni kommer och självklart också bjuda in era vänner!
Facebook Göteborg
Facebook Mörrum/Karlshamn
Facebook Lund

Inom kort så kommer vi också att presentera våra duktiga ledare som kommer att hålla i träningspassen på respektive ort 🙂

Ni är varmt välkomna att komma och träna med oss!
/Marcus

Sweden Runners Lund