Löparkalaset

Anmälan Löparkalaset Sweden Runners

 

PARTNERS

 

MultiTriathlon har allt inom multisport & triathlon t.ex. löparskor, våtdräkter, träningskläder, rullskidor m.m. och är en av Sweden Runners närmsta partners! MultiTriathlon är med och sponsrar med fin fina priser till Löparkalaset 2019!

 

Vår skopartner Hoka One Ones skor syns på många löpare runtom i världen, från yppersta elit till motionären! Till Löparkalasets 6-timmars klass så sponsrar Hoka One One med skor till vinnaren i respektive dam och herrklass!

 

Sweden Runners WellNoxFUNKTIONSDRYCKEN RÅ – GJORD PÅ NATURENS EGNA RÅVAROR – UTAN TILLSATT SOCKER.
På Löparkalaset 2019 har du möjlighet att ladda med WellNox funktionsdryck under hela loppet!

 

Runners´Store med det breda löparsortimentet är en av våra partners till Löparkalaset och är med och sponsrar med fina priser till Löparkalaset i Trelleborg!

 

Partner LöparkalasetTidsloppen som Löparkalaset bjuder på kräver energi! Tailwind Nutrition står för sportdrycken på Löparkalaset och ser till att ni är fulladdade med energi under hela loppet! Visste du att som medlem i Sweden Runners har du 30% i rabatt på Tailwinds sportdryck!

 

Partner LöparkalasetColdZyme® Munspray är unikt eftersom det verkar mot orsaken till förkylningen – själva förkylningsviruset. ColdZyme® Munspray är enkel att använda och verkar genom att bilda en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom. Med ColdZyme® Munspray reducerar man risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om man börjar doseringen i ett tidigt stadium av infektionen. På Löparkalaset kolla alla deltagare få varsin produkt ifrån ColdZyme®! Hemsida: http://coldzyme.se/

 

Sweden Runners sponsorMedaljen och minnet från ditt lopp och beviset på att just du har levererat en fantastisk prestation levereras av Premiemax!

 

Partner LöparkalasetLöparkalasets partner Blackroll finns på plats i Ruddalen. Testa Blackroll produkter på plats!

Mjuka upp fötterna innan start eller ge dem lite kärlek efter målgång med en Blackroll mini. Vi säljer Blackroll minis och boll 8 till ett specialpris 99 kr. Spara 40 kr! (ordinarie pris 139 kr).

 

Partner LöparkalasetNjut av ett skavsårsfritt Löparkalas. The Skin Agent erbjuder både produkttest och försäljning på plats. Vi smörjer både innan loppet och finns till hands vid varvningarna. På plats köper du en The Skin Agent Sport 25 ml för endast 125 kr. Du sparar 34 kr! (ordinarie 159 kr).

 

Säkra upp energinivåerna med nya helt ekologiska produkter från Moonvalley. Supergoda, lätt-tuggade bars och fräsch dryck. Drycken är i pulverform och blandas med 500 ml vatten.
27 kr styck för bars och portionspåsar eller ett special Löparkalas paket med 4 valfria produkter för 89 kr. Du sparar 19 kr!
 

 

Vi på N!CK`S anser att det är självklart att snacks inte bara ska smaka gott, de skall även vara bra
för dig och de människor du älskar. Låter rimligt, eller hur? På Löparkalaset kommer alla deltagare få vars en smaskig N!CK`S Kexbar!