Löparkalaset

Så var Löparkalaset 2018 över och det var fantastiskt roligt och lyckat! Målet är självklart att vi fortsätter med detta och att Löparkalaset kommer tillbaks 2019! Stort tack till alla löpare och funktionärer som varit med och förgyllt våra dagar och som gjort att Löparkalaset blev så lyckat!

Sweden Runners resultat Löparkalaset

PM Löparkalaset 2018 11 maj

PM Löparkalaset 12 maj 2018

5 km löparkalaset

10 km löparkalaset

Löparkalaset 3 timmars

Löparkalaset 6 timmars

 

VÄLKOMNA TILL DEN FÖRSTA UPPLAGAN AV LÖPARKALASET!

Sweden Runners kan nu presentera den första upplagan av Löparkalaset. Löparkalaset är tänkt som en riktig löparfest för hela familjen där det inte handlar om att vinna utan fokus ligger på glädje och gemenskap! Under 2018 och mellan datumen 11/5 – 12/5 kommer det i år att erbjudas fem st lopp under Löparkalaset där ett av dom är för barnen. Löparkalaset och loppen är upplagda på det viset så att man ska ha möjlighet att kunna starta i minst ett lopp under dessa två dagar. Så ni kan välja att delta i ett av loppen, ett par av loppen eller dela glädjen tillsammans på banan och delta som lag på 5K eller i stafetten på 6H!

Vi har tyvärr fått ställa in citysprinten som skulle starta torsdagen den 10/5 då antalet anmälda varit för få till detta loppet. Detta gör också att barnloppet kommer att flyttas till fredagen den 11/5 och det kommer att starta på Albäcksvallen innan det är dags för 5 km och 10 km loppet. De personer som är anmälda till citysprinten och barnloppet kommer bli kontaktade via mejl och telefon.

 

Fredag 11/5

Löparkalaset 2018 startar fredagen den 11 maj med 5K och 10K  i Albäcksskogen i Trelleborg. Löparkalasets 5 KM och 10 KM med start kl 18:00 är ett lopp för dig och kompisen, familjen, gammal som ung eller för löparen som springer flera dagar i veckan. Banan kommer gå på den nya fina 5 KM slingan (två varv på 10 KM) i Albäck och du kan springa, jogga eller gå banans 5 KM denna vårkväll! Läs mer

Löparkalaset 5 km och 10 km

Lördag 12/5

Löparkalaset förflyttar sig än en gång och det är dags för 3H och 6H och denna gången flyttar kalaset till Östervångsstadion och dess 400 meters löparbanor. Startskottet går kl 10:00 på lördag förmiddagen och ni kommer att kunna välja mellan att springa 3 timmar eller 6 timmar. Hur långt kommer ni på 3H eller 6H?  Vi kommer även att erbjuda er tidtagning efter 42,195 meter, alltså marathon! Läs mer

Eller varför inte ställa upp i stafetten på 6H där man är tre löpare i varje lag? En löpare åt gången på banan gör att ni kan dela upp loppet precis hur ni vill och hjälpa och stötta varandra genom dessa 6 timmar. Framförallt så kommer ni få en väldigt rolig dag tillsammans! Läs mer

Löparkalaset 3 timmars och 6 timmars

       

 

Nyheter

 

Sweden Runners

Vi är väldigt glada att kunna presentera WellNox som en av sponsorerna till Löparkalaset! Wellnox är en fantastisk samarbetspartner och dom producerar fantastiska drycker som vi kommer att bjuda på under Löparkalaset!

 

Fairtrade city Trelleborg kommer att bjuda alla deltagare på en banan efter målgång fredagen den 11/5. Och har vi tur så kommer vi få se en springande banan under 5 km loppet!

 

Barebells kommer att bjuda alla deltagare på Löparkalasets 3-timmars och 6-timmars lördagen den 12/5 på en av deras goda protein bars!

 

Sweden Runners sponsor

Premiemax vår samarbetspartner och sponsor som alltid levererar fina medaljer, pokaler, plaketter m.m till våra deltagare är självklart en del av Löparkalaset 2018. Stort tack för prickfritt samarbete och för dom fina produkterna ni levererar!

 

Sweden Runners

Det är alltid gott med en god dricka efter målgång och på Löparkalaset kommer alla deltagare bli bjudna på vars en SMAKIS!

Sweden Runners fotograf

Fotograf Hans Wachner kommer att finnas på plats på Löparkalaset fredagen den 11 maj vilket vi är väldigt glada för!

 

Sweden Runners

Vi är väldigt glada att kunna presentera HOKA One One som en av våra sponsorer och samarbetspartners till Löparkalaset! HOKA är med och sponsrar med nummerlappar till alla deltagare samt att dom bidrar med skor till utlottningen bland alla deltagare! Stort tack!

 

Trelleborg i Trim Sweden Runners Löpning

Löparkalasets 5 KM och 10 KM lopp kommer att ingå i Trelleborg i Trim 2018! Trelleborg i Trim 2018 är ett initiativ av IFK Trelleborg Friidrottsklubb i samarbete med Trelleborgs Allehanda. Syftet är som hörs på namnet är att få Trelleborg och Trelleborgarna i Trim. Dessutom hoppas man på att kunna förstärka samarbetet mellan föreningar och företag i Trelleborg.